Opgradér til den seneste version af Automatisk Feedback Service (AFS)

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Hvis du bruger Automatisk Feedback Service til at sende automatiske anmeldelsesinvitationer, bruger du sandsynligvis den seneste version. Hvis du mener, at du bruger den gamle version og gerne vil opgradere, finder du hjælp til det hér.

Aktivér den seneste version af AFS

Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Automatisk Feedback Service. Hvis du bruger en ældre version, vil du se en meddelelse om, at opgradering er påkrævet. Vælg Opgradér gratis til AFS 2.0, og følg guidens instruktioner for at foretage opgraderingen. Hvis du ikke ser en meddelelse om, at opgradering er påkrævet, betyder det, at du allerede bruger den seneste version.

Opdatér dine bcc-oplysninger

For at vi kan modtage dine ordrebekræftelser og sende anmeldelsesinvitationer skal du opdatere det e-mailalias, du bruger til at sende bcc-mails til Trustpilot. Følg guidens instruktioner for at foretage opdateringen.

Erstat eventuelle TP-koder med strukturerede data-snippets

Hvis du har brugt specielle TP-koder i dine ordrebekræftelser, skal du erstatte dem med vores nye strukturerede data-snippets i stedet. Disse snippets er bedre til at levere specielle informationer til vores system end vores gamle TP-koder, og de tilføjer flere funktionaliteter. Læs mere om, hvordan du bruger strukturerede data-snippets, i denne artikel.