Opgradér fra Automatisk Feedback Service (AFS) 1.0 til 2.0

Det er gratis at opgradere din Trustpilot-konto fra Automatisk Feedback Service (AFS) 1.0 til Automatisk Feedback Service 2.0. Alt afhængig af din opsætning er der et par ting, du skal gøre. I denne artikel finder du vores anbefalinger og testmuligheder samt hjælp til at aktivere AFS 2.0 for din konto, opdatere dit e-mailalias og erstatte TP-koder med strukturerede data-snippets.

Aktivér Automatisk Feedback Service 2.0 for din konto

Du kan aktivere AFS 2.0 for din konto ved at gå til Automatisk Feedback Service på din virksomhedskonto og vælge Opgrader gratis til AFS 2.0. Når du har fulgt trinene i guiden, vil indstillingssiden for Automatisk Feedback Service blive opdateret, så den viser de nye indstillinger for AFS 2.0.

Send bcc-mails til det nye e-mailalias for AFS

For at dine ordrebekræftelser kan blive behandlet med AFS 2.0, skal du opdatere det e-mailalias, du bruger til at sende bcc-mails til Trustpilot. Guiden hjælper dig med at gøre det.

Erstat eventuelle TP-koder med strukturerede data-snippets

Hvis du bruger særlige TP-koder fra AFS 1.0 i dine ordrebekræftelser, skal du i stedet benytte vores nye strukturerede data-snippets. Disse nye snippets er bedre til at levere specielle informationer til vores system end vores gamle TP-koder, da de tilføjer flere funktionaliteter til AFS. De giver bl.a. mulighed for at indstille det tidspunkt på dagen, du ønsker invitationerne sendt, eller at pre-tagge dine anmeldelser, så du kan opnå værdifuld forretningsindsigt. De nye snippets gør det også muligt at anmode om produkt- og serviceanmeldelser på samme tid.

Læs mere om den strukturerede data-snippet for Automatisk Feedback Service (AFS)

AFS 2.0 bruger strukturerede data-snippets til at levere din kundes navn og referencenummer til vores system.

<script type="application/json+trustpilot">
{
  "recipientName": "Name MacNameson",
  "referenceId": "1234abcd",
  "recipientEmail": "customer@email.com"
}
</script>

Hvis du vil teste AFS 2.0

Dit gamle e-mailalias for AFS 1.0 vil fortsat fungere i baggrunden, indtil du har ændret din bcc-funktion til det nye e-mailalias for AFS 2.0. Det betyder, at du kan teste AFS 2.0 ved manuelt at sende eksempler på dine e-mails til det nye alias. Disse e-mails bør struktureres på samme måde som de rigtige kundemails, du vil sende ud.

Guides til Automatisk Feedback Service 2.0

Du finder flere oplysninger om AFS 2.0 i disse guides: