Opgradér fra Automatisk Feedback Service (AFS) 1.0 til 2.0

Det er gratis for dig at opgradere din Trustpilot-konto fra Automatisk Feedback Service 1.0 til Automatisk Feedback Service 2.0. Afhængigt af din opsætning er der nogle få trin, du skal følge. Udover vores anbefalinger og testværktøjer finder du i denne artikel hjælp til at aktivere AFS 2.0 for din konto, opdatere dit mailalias og erstatte TP-koder med strukturerede data-snippets.

Aktiver Automatisk Feedback Service 2.0 for din konto

Du kan aktivere AFS 2.0 for din konto ved at gå til Automatisk Feedback Service på din virksomhedskonto og klikke på knappen Opgrader gratis til AFS 2.0. Når du har fulgt trinene i guiden, vil indstillingssiden for Automatisk Feedback Service blive opdateret, så den viser de nye indstillinger for AFS 2.0.

Send BCC-mails til det nye AFS-email-alias

For at dine ordrebekræftelser kan blive behandlet med AFS 2.0, skal du opdatere det e-mail-alias, du bruger til at BCC'e Trustpilot. Guiden hjælper dig med at gøre det.

Erstat TP-koder med strukturerede data-snippets

Hvis du bruger nogen specielle TP-koder fra AFS 1.0 i dine ordrebekræftelser, skal du ændre dem, så du i stedet bruger vores nye strukturerede data-snippets. Disse nye snippets er en bedre måde at levere specielle informationer til vores system end vores gamle TP-koder, og de tilføjer desuden flere funktionaliteter til AFS. De giver bl.a. mulighed for at indstille det tidspunkt på dagen, du ønsker invitationerne sendt, og giver dig mulighed for at indsamle produktanmeldelser fra samme invitation, som du indsamler brugeranmeldelser. Bemærk, at du muligvis skal opgradere din pakke for at få adgang til nogle af funktionerne.

Læs mere om den strukturerede data-snippet for Automatisk Feedback Service (AFS)

AFS 2.0 forsøger ikke længere at finde kundens navn og referencenummer i den e-mail, vi modtager fra dit system. Vi bruger i stedet strukturerede data-snippets til at sørge for, at vores system får yderligere oplysninger.

<script type="application/json+trustpilot">
{
  "recipientName": "Fornavn Efternavn",
  "referenceId": "1234abcd",
  "recipientEmail": "kunde@email.com"
}
</script>

Hvis du vil teste AFS 2.0

Dit gamle email-alias for AFS 1.0 vil fortsat fungere i baggrunden, indtil du har ændret din BCC-funktion til det nye email-alias for AFS 2.0. Det betyder, at du kan teste AFS 2.0 ved manuelt at sende eksempler på dine e-mails til det nye alias. Disse e-mails bør struktureres på samme måde som de rigtige kunde-emails, du vil sende ud.

Guides til Automatisk Feedback Service 2.0

Du kan få mere information om AFS 2.0 i disse guides: