Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan sikrer Trustpilots Compliance-team vores community Følg

Hos Trustpilot er tillid afgørende for alt, hvad vi laver. Faktisk er det så vigtigt for os, at det er en del af vores navn.

Og det er derfor, vi har et Compliance-team, der er med til at sikre tilliden til vores community og hjælper os med at sætte standarden inden for branchen.

Hvad er compliance?

For os betyder "compliance", at vi sikrer, at vi overholder vores egne regler og retningslinjer og følger reglerne for branchen. Vi hjælper desuden Trustpilot-brugere med at forstå og følge reglerne.

Hvad laver Trustpilots Compliance Team?

Vores Compliance Teams Agents og Investigators bruger det meste af deres tid på at besvare spørgsmål fra virksomheder og forbrugere og undersøge anmeldelser, som vores community har gjort os opmærksomme på.

De har med andre ord til opgave at hjælpe vores community med at gøre tingene rigtigt.

Vores værdier

Det er helt centralt for vores Compliance Team, at de tror på det, de laver, og at de gør en forskel.

For at opbygge og udvikle vores Compliance Team har vi taget udgangspunkt i følgende principper:

1. Vi vil gøre en forskel

Det har altid været udgangspunktet for vores CEO, Peter Mühlmann. Han startede Trustpilot for at hjælpe folk.

Og for at kunne hjælpe folk er det altafgørende, at de stoler på en. Det princip er i overensstemmelse med vores Compliance Teams mål om at skabe den globale standard for tillid i branchen.

I hverdagen omsætter vores Compliance Team dette mål til bedre arbejdsgange, forbedringer af vores interne processer og god kommunikation, som hjælper folk, der bruger og arbejder med Trustpilot - inklusive virksomheder og forbrugere.

2. Vi investerer i dygtige medarbejdere

Integritet er et nøgleord for Trustpilots Compliance Team. De har en række forskellige kompetencer indenfor bl.a. kommunikation og jura, og mange taler mindst to sprog og har international erhvervserfaring.

Udover de kvalifikationer og den uddannelse, de allerede har, får de løbende træning inden for 'best practice' og nye standarder.

Vores Compliance Team er en del af vores tværfaglige Trust & Transparancy-afdeling, som omfatter advokater, kommunikationsmedarbejdere, tekniske produkteksperter, designere og ingeniører. Det er en stor investering at have så stort et team, der ikke beskæftiger sig med den kommercielle side af forretningen, men vi mener det er en altafgørende del af at sikre tillid og troværdighed.

3. Vi tager ansvar for vores værktøjer, processer og procedurer

Vores Compliance Team er Trustpilots tillids-ambassadører. Det er deres opgave at øge kendskabet til og fokus på tillid og gennemsigtighed - internt og eksternt.

De forstår samtidig behovet for at forudse og forebygge problemer. Compliance Teamet træner derfor bl.a. vores salgsteams i regler og standarder. Det indebærer også træning i, hvordan de forklarer disse regler til virksomheder og forbrugere.

4. Vi bidrager med nyttig information, både internt og eksternt

Det er afgørende for Compliance at fortælle, hvordan Trustpilot skal bruges, ved at forklare vores regler og hvorfor vi er nødt til at gøre noget ved forkert brug af vores platform.

Nogle gange er deres job bare at forklare folk, hvordan de kan få mest muligt ud funktionerne på vores platform. Det kan for eksempel være, at brugere ikke forstår, hvorfor de skal kunne redigere deres anmeldelse, så den reflekterer deres seneste oplevelse med en virksomhed. Og virksomhedsejere er måske ikke klar over, at de gratis kan tage deres virksomheds profilside på Trustpilot i brug og svare på anmeldelser.

Andre gange skal Compliance forklare, hvordan og hvorfor vi træffer visse beslutninger - så som at finde en balance mellem at tillade ucensorerede meninger på Trustpilot og fjerne injuerende udtalelser, som rapporteres som problematiske.

5. Vi lytter til feedback

Ud over at bruge den feedback, vi i Trustpilot får fra vores community, trækker vores Compliance Team også på Trustpilots tekniske support for at måle deres effektivitet ved hjælp af statistisk og data. Deres mål er at svare på folks spørgsmål inden for en kort tidsramme, og det er vigtigt for dem, at de overholder disse deadlines.

Og de udvikler sig konstant.

Trustpilot lytter og lærer hele tiden og fornyer sig for at kunne håndtere de konstante forandringer, der sker inden for online handel. For at sikre at eventuelle forandringer rent faktisk giver værdi til folk, spørger Compliance ofte vores brugeroplevelsesdesignere (UX Designers) til råds. Det hjælper med at sikre, at vores community får mest muligt ud af vores forbedringer.

Du kan skrive til Trustpilots Compliance-team på compliance@trustpilot.com.