Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvordan fungerer Trustpilots forretningsmodel? Følg

Trustpilot er et online community for anmeldelser, der er tilgængeligt for alle, både forbrugere og virksomheder. Alle kan bruge det gratis.

Virksomheder har dog mulighed for at vælge, om de vil bruge Trustpilots gratis eller betalte services.

Trustpilots grundlægger og CEO, Peter Mühlmann, forklarer de forskellige muligheder i forretningsmodellen her:

Hvordan fungerer Trustpilots forretningsmodel?

"Trustpilot er gratis at bruge for forbrugere - alle kan gå ind og se, hvad andre mener, og give deres egen mening til kende.

For virksomheder har vi gratis og betalte services. Det er gratis for en virksomhed at invitere dens kunder til at skrive en anmeldelse, ligesom virksomheder kan svare på deres anmeldelser og lære af, hvad deres kunder skriver om dem.

Vores betalte services giver virksomheder mulighed for at vise deres anmeldelser på deres hjemmeside, så forbrugere kan se, hvordan andre forbrugere opfatter virksomhedens kundeservice. Desuden omfatter vores betalte services automatiske invitationsværktøjer. Endelig tilbyder vi analyse- og statistikværktøjer, der kan give virksomheden indsigt i, hvordan de kan forbedre deres kundeservice."

Hvorfor har du valgt denne forretningsmodel?

"Jeg mener, det er utrolig vigtigt, at Trustpilot har en sund forretningsmodel, så vi kan udvikle Trustpilot og gøre det nemt for forbrugere at finde den information, de leder efter. Samtidig vil vi gerne investere i de medarbejdere og systemer, der skal til for at sikre, at man kan stole på de anmeldelser, der er på Trustpilot".

Det er den eneste måde, hvorpå anmeldelserne er brugbare - hvis du som forbruger kan stole på dem."