Problemløsning for udviklere med Business Generated Links

For at hjælpe dig i gang med Business Generated Links har vi skabt en række ressourcer om Authenticated Encryption på GitHub. Læs mere her.

VIGTIGT

Business Generated Links er kun tilgængelige for nye Trustpilot-kunder inden for specifikke brancher.

Authenticated Encryption på GitHub

Open source library til .NET

Hvis du bruger C# .NET som programmeringssprog, er du godt stillet. Vi har oprettet et programmeringsbibliotek, som kombinerer de indbyggede .NET-algoritmer til håndtering af AES og HMAC, for at gøre brugerfladen letanvendelig.

Vores bibliotek er baseret på denne gist af James Tuley, som vi har lavet småændringer ved, så det kun understøtter de nøglebaserede versioner. Det anvender heller ikke GCM-versionen og er derfor ikke afhængigt af eksterne versioner.

Du kan finde og downloade vores GitHub-bibliotek her.

Open source kommandolinje-klient til Windows, Linux og Mac (beta)

Vi har også udviklet en mindre kommandolinje-klient (program), som din virksomhed kan bruge til at kryptere payload-dataene, der skal inkluderes i et Business Generated Link. Programmet er udviklet specielt til virksomheder med begrænsede programmeringsressourcer. Du kan finde flere oplysninger og downloade klienten her.

Du kan downloade open source-eksempler for dit programmeringssprog her: