Ofte stillede spørgsmål om at bruge whitelists på Trustpilot?

Hvad er en whitelist?

En whitelist er en liste eller et register over IP-adresser, e-mailadresser eller lignende, der har fået tildelt et specielt privilegie, service, adgang eller genkendelse. For eksempel vil whitelistede e-mailadresser eller domænenavne have adgang til at levere e-mails, selvom der er et program, der blokerer for e-mails/et spamfilter.

Kan jeg whiteliste Trustpilot på min server?

Nej, det er ikke teknisk muligt at whiteliste nogen af Trustpilots services. Grunden er, at vi bruger et sky-baseret system, hvor IP-adresser og -intervaller hele tiden ændrer sig dynamisk.

Det betyder, at selvom det fungerer nu, vil det ikke nødvendigvis fungere i morgen eller om bare en time.

Hvordan kan jeg bruge whitelisting på Trustpilot?

Hvis du bruger AFS til at sende invitationer til dine kunder, kan du lave en whitelist over afsenderdomæner, der specificerer de domæner, der kan udløse invitationer. På den måde ved Trustpilot, hvilke e-mails, der har tilladelse til at udløse invitationer til dine kunder. Du kan konfigurere dette på din virksomhedskonto: Gå til Invitationer > Automatisk Feedback Service. Under Indstillingsmuligheder kan du vælge at lave en whitelist over domæner, der har tilladelse til at udløse invitationer.