Hvordan indsamles anmeldelser?

Kundeanmeldelser på Trustpilot indsamles på tre forskellige måder:

1. Organiske anmeldelser

Anmeldelser, hvor kunden ikke opfordres til at skrive dem, er "organiske" anmeldelser. Det betyder, at kunden efter en købs- eller serviceoplevelse logger ind på Trustpilot og skriver en anmeldelse på eget initiativ uden en specifik invitation fra forretningen eller virksomheden, de har handlet med.

2. Virksomheder inviterer selv kunderne

Virksomheder kan bruge deres egne ressourcer til at sende invitationer til kunderne og opfordre dem til at anmelde deres oplevelse på Trustpilot.

3. Virksomheder inviterer kunderne ved hjælp af Trustpilot

Virksomheder kan invitere deres kunder til at anmelde dem ved hjælp af vores invitationstjenester, såsom Automatisk Feedback Service, som kan lette processen for virksomheder. Denne løsning er tilgængelig for virksomheder, der betaler for Trustpilots tjenester, og i begrænset omfang virksomheder, der benytter vores gratis tjenester.