Hvordan indsamles anmeldelser?

Kundeanmeldelser på Trustpilot indsamles på tre forskellige måde:

1. Organiske anmeldelser

Anmeldelser, hvor kunden ikke opfordres til at skrive dem, er 'organiske' anmeldelser. Det betyder, at kunden efter en købsoplevelse logger ind på Trustpilot og skriver en anmeldelse på eget initiativ - uden en specifik invitation fra forretningen eller virksomheden, de har handlet med.

2. Virksomheder inviterer selv kunderne

Virksomheder kan bruge deres egne ressourcer til at sende invitationer til kunderne, hvor de inviterer dem til at anmelde deres oplevelse på Trustpilot.

3. Virksomheden bruger Trustpilot til at invitere kunderne

Virksomheder, der bruger Trustpilots betalingsløsninger, kan invitere deres kunder til at anmelde dem ved hjælp af vores invtationersservices, så som Automatisk Feedback Service. Dette kan gøre processen hurtigere og nemmere at håndtere for virksomheder.