Hvordan indsamles anmeldelser?

Kundeanmeldelser bliver indsamlet på tre forskellige måder på Trustpilot: som organiske anmeldelser, via Trustpilots services eller som svar på invitationer sendt direkte fra den anmeldte virksomhed.

1. Organiske anmeldelser

Anmeldelser, hvor kunden ikke opfordres til at skrive dem, er "organiske" anmeldelser. Det betyder, at kunden efter en købs- eller serviceoplevelse logger ind på Trustpilot og skriver en anmeldelse på eget initiativ uden en specifik invitation fra forretningen eller virksomheden, de har handlet med.

Tip: Hvis en virksomhed mangler oplysninger fra en bruger, som de ikke kan genkende eller finde i deres kundedatabase, kan de bruge vores funktion Find bruger ved at logge ind på deres virksomhedskonto. Dermed kan de hurtigt komme i kontakt med brugeren og spørge efter flere oplysninger.

2. Trustpilot-invitation – virksomheden inviterer kunder ved hjælp af Trustpilots services

Virksomheder kan invitere deres kunder til at anmelde dem ved hjælp af vores services, såsom Automatisk Feedback Service, som kan lette processen for dem.

Denne løsning er tilgængelig for virksomheder, der betaler for Trustpilots services, og i begrænset omfang virksomheder, der benytter vores gratis services. Se vores pakker hér.

3. Egen invitation – virksomheden inviterer kunder uafhængigt

Virksomheder kan bruge deres egne ressourcer til at sende invitationer til kunderne og opfordre dem til at anmelde deres oplevelse på Trustpilot. Hver enkelt virksomhed bestemmer selv, hvordan de vil invitere deres kunder, vi kræver blot, at invitationerne overholder vores virksomhedsretningslinjer.

Mere om invitationer

Specielt til virksomheder: