Hvordan bliver anmeldelser indsamlet?

Build trust to find new customers and keep existing customers coming back for more.

Get started now

Trustpilots brugere kan skrive en anmeldelse på eget initiativ eller som svar på en invitation fra en virksomhed.

Organiske anmeldelser

Anmeldelser, hvor brugeren ikke opfordres til at skrive dem, er "organiske" anmeldelser". Det vil sige, at brugeren går ind på Trustpilot på eget initiativ og skriver om sin seneste oplevelse med en virksomhed uden at have modtaget en forudgående invitation.

Anmeldelser og invitationer

Hvis en virksomhed vil være sikker på at få anmeldelser på Trustpilot, skal de blot spørge deres kunder efter feedback. Du kan sende invitationer til dine kunder via e-mail automatisk, manuelt eller med vores andre invitationsmetoder.

Automatiske invitationer

Vi har en del invitationsmetoder at vælge imellem. Med for eksempel vores Automatiske Feedback Service bliver dine invitationer automatisk sendt til dine kunder, når de har foretaget et køb eller haft en serviceoplevelse, hvilket letter og fremmer processen for dig.

Anmeldelser, der er indsamlet på denne måde, bliver automatisk markeret som "Verificeret" på Trustpilot.

Manuelle invitationer

Du kan også bruge en manuel metode til at sende invitationer til dine kunder.

Anmeldelser, der er indsamlet på denne måde, bliver automatisk markeret som "Inviteret" på Trustpilot.

Mere om invitationer