​Hvor kommer anmeldelserne på Trustpilot fra?

Læs med her, og find ud af, hvilke muligheder du har for at anmelde en virksomhed på Trustpilot, og hvordan vi markerer de forskellige anmeldelser.

Organiske anmeldelser

Anmeldelser, hvor brugeren ikke opfordres til at skrive dem, kalder vi "organiske" anmeldelser". Det vil sige, når du logger ind på Trustpilot på eget initiativ og skriver om din seneste oplevelse med en virksomhed.

Vi har nogle fastlagte regler for, hvem der kan og ikke kan skrive en anmeldelse. Du kan læse mere om det her.

Anmeldelser og invitationer

Det kan godt tænkes, at du har fået en e-mail fra en virksomhed, der beder dig anmelde dem på Trustpilot. Alle virksomheder kan sende anmeldelsesinvitationer til deres kunder, uanset om de bruger vores gratis eller betalte services.

Automatiske invitationer

En virksomhed kan bruge en af Trustpilots automatiske invitationsmetoder til at sende deres kunder en anmeldelsesinvitation efter en købs- eller serviceoplevelse.

Anmeldelser, der er indsamlet på denne måde, bliver automatisk markeret som "Verificeret" på Trustpilot.

Bemærk: Hvis en organisk anmeldelse bliver rapporteret for at være falsk, og vi verificerer den som reel, bliver denne anmeldelse også markeret som "Verificeret" – læs mere.

Manuelle invitationer

Virksomheder har også mulighed for at sende anmeldelsesinvitationer til deres kunder med en af Trustpilots manuelle invitationsmetoder eller ved hjælp af deres egne systemer.

Anmeldelser, der er indsamlet på denne måde, bliver automatisk markeret som "Inviteret" på Trustpilot.

Andre

Omdirigeret

Nogle gange deler virksomheder et link på deres website, der fører til deres profilside på Trustpilot. Hvis du klikker på sådan et link og skriver en anmeldelse, bliver den automatisk markeret som "Omdirigeret" på Trustpilot.