Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

​Det sker der med kundeanmeldelser på Trustpilot Følg

Trustpilots online community for anmeldelser giver forbrugere mulighed for at dele deres købs- og serviceoplevelser, ved at skrive en anmeldelse.

Denne infografik giver et overblik over, hvad der sker med anmeldelser på Trustpilot. Få mere information om vores processer på vores hjemmeside: https://dk.trustpilot.com/trust.

1. Kunden skriver en anmeldelse

Det hele starter med, at en kunde skriver om deres personlige købs- eller serviceoplevelse og giver den pågældende virksomhed eller domæne en stjernebedømmelse på mellem en og fem på Trustpilot.

Ideelt set beskriver gode kundeanmeldelser den overordnede købsoplevelse på en måde, der er nyttig for andre forbrugere, der læser anmeldelser på Trustpilot, og for virksomheden, der bliver anmeldt. Anmeldelser, der ærligt og detaljeret beskriver fakta og fokuserer på den givne kundeservice, er værdifulde bidrag til vores community. Brugere skal udelade personlig information (såsom navne på folk), links til andre virksomheder samt alt, hvad der potentielt kan virke stødende - såsom injurierende udtalelser og groft sprogbrug. Dette tillades ikke på Trustpilot (se vores Brugerretningslinjer eller vores oversigt over Brugerretningslinjer her).

2. Anmeldelser vises i kronologisk rækkefølge på Trustpilot

Trustpilot viser anmeldelser kronologisk i den rækkefølge, de er blevet skrevet.

Anmeldelser på Trustpilot bliver ikke overvåget eller censureret, før de bliver lagt online. Når de er online, kan alle se dem med det samme. Det betyder også, at virksomheder ikke kan forsinke offentliggørelsen af anmeldelser skrevet af deres kunder.

Når en anmeldelse bliver offentliggjort, kan den virksomhed, der er blevet anmeldt, se anmeldelsen, svare på den og gå i dialog med brugeren, der har skrevet den. Det er denne åbne samtale, der giver dem mulighed for at lære, hvordan de kan forbedre deres services.

3. Anmeldelser af reelle købs- og serviceoplevelser forbliver på Trustpilot

De fleste af vores brugere har gode intentioner og respekterer vores regler. Deres anmeldelser bliver liggende på Trustpilot, så andre forbrugere kan læse og lære af dem.

Anmeldelser forbliver også online, når virksomheder får nye ejere. Vi sletter ikke anmeldelser eller virksomhedsprofiler på Trustpilot, hvis en virksomhed får nye ejere. De nye ejere kan dog svare på anmeldelser og fortælle anmelderne, at virksomheden har skiftet hænder.

4. Alle kan indberette problematiske anmeldelser

Vi lader ikke de få ødelægge det for de mange! Vi ved, at der findes et lille antal af brugere, der skriver falske anmeldelser på Trustpilot. Men vi anerkender også styrken i, at et helt community holder øje med mistænkelig adfærd og indberetter det til os.

Vi tager enhver form for snyd og misbrug af vores platform alvorligt, og vi har en række værktøjer*, der finder og fjerner falske og problematiske anmeldelser. Sådanne anmeldelser kan blive opdaget af vores specialudviklede software, blive indberettet til os af en Trustpilot-bruger eller blive rapporteret af virksomheden, der er blevet anmeldt. Vores Compliance Team vil derefter undersøge sagen.

5. Anmeldelser, der redigeres så de følger vores retningslinjer, kan lægges online igen

Rapporteringer om anmeldelser, der ikke overholder vores retningslinjer, bliver undersøgt af Trustpilots Compliance Team. Hvis de finder problemer, der kan rettes, bliver brugeren, der har skrevet anmeldelsen, bedt om at redigere den, så den er i tråd med vores retningslinjer.

Hvis den anmeldte virksomhed sætter spørgsmålstegn ved, om anmelderen har haft en reel købs- eller serviceoplevelse, kan anmelderen sende os dokumentation, for at verificere deres anmeldelse. Bemærk, at Trustpilot behandler alle indberettede anmeldelser ens, lige meget om de er positive eller negative.

Anmeldelser der undersøges er midlertidigt offline. Hvis brugeren redigerer sin anmeldelse, så den er i overensstemmelse med Trustpilots Brugerretningslinjer, kan den lægges online igen.

6. Anmeldelser kan blive fjernet under særlige omstændigheder

Anmeldelser, der ikke overholder vores retningslinjer, og som ikke redigeres af brugeren inden for den fastsatte tidsramme, bliver fjernet fra vores platform. Disse anmeldelser vil ikke længere tælle med i virksomhedens TrustScore.

Anmeldelser, der bliver fjernet, bliver ikke slettet, men de vil forblive offline, indtil de bliver redigeret, så de overholder vores retningslinjer. Vi kan altid lægge anmeldelser online igen, hvis brugeren vender tilbage til os på et senere tidspunkt.

Vi anser anmeldelser for at være brugergenereret indhold, hvilket betyder, at de er ejet af dem, der skriver dem. Derfor er det kun brugerne selv, der kan slette egne anmeldelser permanent via deres Trustpilot-profil.

7. Anmeldelser kan opdateres

Det er kun tilladt for anmeldere at skrive én anmeldelse pr. virksomhed, men de kan altid opdatere deres anmeldelser og tilføje information om deres seneste oplevelse med virksomheden.

8. Rejsen fortsætter

Anmeldelser forbliver på Trustpilot i den rækkefølge, de er blevet skrevet. Det giver forbrugerne mulighed for at træffe bedre valg og virksomhederne mulighed for at lytte til, gå i dialog med og lære fra deres kunder.

*Note:
Trustpilot bruger automatiserede og manuelle processer til at sikre troværdigheden af vores platform. Processerne inkluderer specialudviklet software, som døgnet rundt arbejder på at identificere og fjerne anmeldelser, der vurderes at være falske. Anmeldere får besked, hvis deres anmeldelser fjernes fra Trustpilot.