Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvad er formålet med Trustpilot? Følg

Siden sin start i 2007, er Trustpilot vokset til at være en global virksomhed, med kontorer i Danmark, USA, Storbritannien, Australien og Tyskland.

Selvom vi har gjort store fremskridt både i vores internationale rækkevidde og i kvaliteten af vores services, så er Trustpilots fundament det samme: Vi ønsker at hjælpe mennesker.

Vi har spurgt Trustpilots grundlægger og CEO, Peter Mühlmann, om hvorfor han startede Trustpilot. Hans svar var dette:

Hvorfor startede du Trustpilot?

"Jeg startede Trustpilot, da jeg ønsker at folk som mine venner eller min mor har en god oplevelse, hver gang de køber noget på nettet - ligegyldigt om de køber et nye køkken eller en rejse til Frankrig. Jeg vil gøre det nemt for dem at finde ud af, om en virksomhed er god at handle med.

Jeg er også meget motiveret af at hjælpe virksomheder til at lære deres kunder bedre at kende og skabe profit, fordi de arbejder hårdt på at give kunderne en god oplevelse, hver gang."

Hvorfor tror du på Trustpilot?

"Jeg tror virkelig på, at vi hos Trustpilot hjælper forbrugere. Hver måned har vi 10 millioner forbrugere, som tjekker virksomheder på vores hjemmeside og deler deres mening, og det motiverer mig, at vi forhåbentligt hjælper dem til at få gode købsoplevelser.

Det er også virkelig motiverende, at vi har skabt dette loop af feedback, hvor virksomheder, som investerer i deres kundeservice og gør en indsats, får mulighed for at skabe mere omsætning, da vi gør deres hårde arbejde gennemsigtigt. Det synes jeg er utroligt givende."

Læs mere om Trustpilots værdier på vores side om tillid til anmeldelser.