Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvordan fungerer TrustScoren?

Der er ingen hurtig løsning eller smutvej til at få en god TrustScore på Trustpilot. Virksomheder bliver nødt til at arbejde for at stille deres kunder tilfredse. Du vil dog opleve de positive resultater, hvis du gør arbejdet.

Glade kunder, der deler deres gode oplevelser med resten af verdenen, kan hjælpe til at booste din virksomheds omdømme. Virksomheder kan bruge egne ressourcer eller benytte sig af Trustpilots værktøjer til at lære af den feedback, de modtager og forstå, hvad de kan gøre for løbende at forbedre deres kundeserviceniveau.

I videoen herunder forklarer Trustpilots grundlægger og CEO, Peter Mühlmann, at han er en stor tilhænger af virksomheder, der forbedrer deres TrustScore ved at give god kundeservice, indsamle anmeldelser og lære af deres kunders feedback. Han sammenligner et Trustpilot-abonnement med at melde sig ind i et fitnesscenter: Man får ikke en høj TrustScore bare ved at tilmelde sig, men bliver nødt til at arbejde for det.

Se, hvad Peter har at sige her:

Hvordan får virksomheder en høj TrustScore?

"En virksomhed der ønsker at få en høj TrustScore skal starte med at arbejde med deres kundeservice. Du er nødt til at levere en fantastisk kundeoplevelse, du er nødt til at give god service og du er nødt til at gøre dine kunder glade. Kunder skriver sjældent en positiv anmeldelse, hvis de ikke er tilfredse.

Den anden ting, en virksomhed kan gøre er at invitere alle sine kunder til at skrive en anmeldelse. Vi ser ofte, at tilfredse kunder bare har brug for en lille påmindelse for at skrive denne anmeldelse.

Den tredje og sidste ting. Vi mener virksomheder kan lære om, hvorfor de får negative anmeldelser og hvad de kan forbedre. Det er sådan at virksomheder får en høj TrustScore."

Hjælper Trustpilot virksomheder med at få en højere TrustScore?

"Trustpilot kan hjælpe virksomheder med at få en højere TrustScore på samme måde som, at fitnesscentre eller løbeklubber kan hjælpe dig med at komme i bedre form. Hos Trustpilot får du adgang til nogle værktøjer, som kan hjælpe dig med at indsamle anmeldelser fra dine kunder, og den feedback kan give dig indsigt og viden om, hvordan du kan forbedre din kundeservice.

Men husk, at bare fordi du betaler til fitnesscentret, så kommer du ikke automatisk i god form - du bliver nødt til at tage derhen og bruge maskinerne for at se ændringer!"

Vil du vide mere?

Læs vores artikel, Forklaring af TrustScore, for at finde ud af præcis, hvordan TrustScoren er udregnet.

Vi har også lavet en artikel om ofte stillede spørgsmål om vores TrustScore her.