Magento MultiStore

Bemærk: Vi understøtter kun Magento CE 1.8.x og 1.9.x, Magento EE er IKKE understøttet.

Hvis du har flere hjemmesider, der deler Magento-installation, og du ønsker at indsamle anmeldelser fra dem hver for sig, er du nødt til at lave følgende connect-flow for hver af dem.

Før du går i gang, er det vigtigt, at du:

1. Forstår, hvordan din Magento MultiStore er sat op. For mere information kan du læse Basisfunktioner i administrationen af Magento MultiStore.
  2. Har adgang til dit Magento Admin-kontrolpanel. Alternativt kan du bruge en udvikler, der har adgang til panelet eller din Magento-database.

Hvilken butik skal jeg vælge?

Alt efter opsætningen af din Magento MultiStore kan du vælge at indsamle anmeldelser for en eller flere butikker hver for sig. Hvis du vil sende invitationer ud for et helt Website, skal du vælge ALL STORES (Store Groups), som er lavet under det pågældende Website.

Store Views understøttes ikke af Trustpilots Magento App. Alle emails bliver sendt på ét sprog og i det template, der blev valgt under opsætningen.

Som eksemplet herunder viser, skal du vælge både Store Group 1 og Store Group 2 i vinduet, hvor du forbinder flere butikker, hvis du vil sende invitationer til alle ordrer afgivet på SecondWebsite.com.

Hvordan finder jeg mit Website ID og Store ID (Store Group ID)?

Gå til system> - manage stores i dit Magento kontrolpanel og hold musen over de hjemmesider/butikker, der indeholder et hyperlink for at se dine ID'er som pop op-tekst. Du finder hyperlinkene under Website Name og Store Name.

Hvis pop op-teksten ikke kommer frem, når du holder musen over en bestemt butik i din version af Magento, kan du i stedet klikke på den pågældende butik og kigge i adresselinjen, hvor du kan se parametret group_id. Dette er dit Store Name ID.

Guide: Sådan forbindes flere Magento-butikker

Forbind din første butik, f.eks. MainWebsite.com

1. Når du er logget på din Trustpilot virksomhedskonto, er det vigtigt, du har valgt den ønskede hjemmeside, f.eks. MainWebsite.com.
  2. Gå til Integrationer i venstre side og klik på Gå til apps-siden.
  3. Gå til Magento og klik på Connect now.
  4. Opret forbindelse til Magento ved at følge instruktionerne beskrevet i Opsætning af Trustpilots Magento-applikation.
  5. Når du bliver bedt om at vælge en eller flere butikker, skal du KUN vælge de Store IDs (Store Group IDs), som er tilknyttet den relevante hjemmeside, f.eks. MainWebsite.com.
  6. På den sidste side skal du klikke på Trustpilot Dashboard for at vende tilbage til det overordnede dashboard for din Trustpilot virksomhedskonto.

Forbind din næste butik, f.eks. SecondWebsite.com

1. I toppen af din virksomhedskontos dashboard skal du skifte hjemmeside til den næste hjemmeside, du vil forbinde til, f.eks. SecondWebsite.com.
  2. Gå til Integrationer og klik på Gå til apps-siden.
  3. Gå til Magento og klik på Connect now.
  4. Opret forbindelse til Magento ved at følge instruktionerne i Opsætning af Trustpilots Magento-applikation.
  5. Når du bliver bedt om at vælge en eller flere butikker, skal du KUN vælge de Store IDs (Store Group IDs), som er tilknyttet den hjemmeside, du nu ønsker at oprette forbindelse til, f.eks. SecondWebsite.com.
  6. Klik nu på Trustpilot Dashboard for at vende tilbage til det overordnede dashboard for din Trustpilot virksomhedskonto.

For at forbinde flere butikker skal du bare gentage trinene i Forbind din næste butik.

Basisfunktioner i administrationen af Magento MultiStore

Magento MultiStore-konceptet er enkelt. Det indeholder fire hierarkiske niveauer: Global, Website, Store og Store View, hver med sin egen funktion.

Global er øverste niveau og refererer til den samlede Magento-installation. Den omfatter standardinstillinger, lagerbeholdning og andre informationer, der bruges i Store (Store Groups) og Store Views.

Website er andet niveau, og det omfatter en eller flere butikker. Hvis du har planer om at have forskellige domænenavne, hører de til på dette niveau. Ét domænenavn - én hjemmeside. Priser, skatter, standardvaluta, betaling, shipping, produkter, kunder og ordrer håndteres også på dette niveau.

Store (nogle gange omtalt som Store Group) er det tredje niveau og en samling af Store Views. Det er en del af Website-niveauet og bruges til at styre kategorier samt deres visning i front-end. Flere butikker kan dele indkøbsvogn, brugersessions, betalingsportaler osv., men hver butik har sin egen katalogstruktur.

Store View er det fjerde niveau og er den visuelle repræsentation af butikken. Som udgangspunkt bruges Store View til at få vist siden på flere sprog, for flere valutaer (standardvalutaen indstilles på Website-niveauet) og til at have forskellige designskabeloner.

Hver Magento-side har altid mindst én Website, én Store og ét Store View. For MultiStore er der mange måder at lave hierarkier på.

Eksempel: Flere butikker - mere end én butik pr. hjemmeside

Eksempel: Flere butikker - én butik pr. hjemmeside

Eksempel brugt gennem hele denne artikel:

I ovenstående eksempel omfatter MainWebsite.com 1 Store (Store Group) på 3 forskellige sprog - engelsk, fransk og tysk. Den eneste forskel mellem de forskellige Stores er sproget; design og funktionalitet er det samme.

SecondWebsite.com har to konfigurerede Stores (Store Groups) og flere Store Views.