Sådan filtrerer du en virksomheds anmeldelser

Hvis du vil vide mere om en virksomhed, kan du søge efter den på Trustpilot. På virksomhedens profil finder du relevante oplysninger samt de anmeldelser, de har fået. Virksomhedens nyeste anmeldelser vises først, men du kan sortere dem efter stjernebedømmelse, sprog og lokation samt andre dynamiske filtre.

Bemærk: Du kan sagtens læse eller filtrere anmeldelser uden en brugerprofil på Trustpilot. Men du skal have én for at skrive en anmeldelse.

Filtrér efter stjernebedømmelse

1. Gå ind på trustpilot.dk, indtast navnet på den pågældende virksomhed i søgefeltet, og klik på Søg. Vælg derefter den relevante virksomhed for at gå til deres profil.
  2. Klik på Bedømmelse i feltet Anmeldelser under Filtrér efter.
  3. Markér feltet ud for de relevante stjernebedømmelser i dialogboksen, og klik på Vis anmeldelser.
  4. Du kan fjerne filtret ved at fjerne markeringerne.

Filtrér efter sprog

Bemærk: På trustpilot.dk er anmeldelserne filtreret efter dansk som standard. Det er ikke alle virksomheder, der har anmeldelser på flere sprog.

1. Gå ind på trustpilot.dk, indtast navnet på den pågældende virksomhed i søgefeltet, og klik på Søg. Vælg derefter den relevante virksomhed for at gå til deres profil.
  2. Klik på Dansk i feltet Anmeldelser under Filtrér efter.
  3. Markér feltet ud for det relevante sprog i dialogboksen, og klik på Vis anmeldelser.
Bemærk: Antallet af anmeldelser skrevet på det pågældende sprog står i parentes.
  1. Du kan fjerne filtret ved at klikke på det valgte sprog igen. Vælg derefter Alle sprog i dialogboksen, og klik på Vis anmeldelser.

Dynamiske filtre

Ved at anvende dynamiske filtre kan du se de mest populære nøgleord i en virksomheds anmeldelser inden for de sidste 12 måneder.

1. Gå ind på trustpilot.dk, indtast navnet på den pågældende virksomhed i søgefeltet, og klik på Søg. Vælg derefter den relevante virksomhed for at gå til deres profil.
  2. I feltet Anmeldelser finder du en liste med nøgleord. Klik på de(t) nøgleord, du vil filtrere efter.
  3. Du kan fjerne et nøgleord ved at klikke på det igen.

Filtrér efter lokation

Nogle virksomheder har oprettet lokationer, så deres kunder kan anmelde deres serviceoplevelser med en specifik afdeling eller butik. Hver lokation har sin egen profil, som er linket til fra virksomhedens hovedprofilside.