Sådan filtrerer du anmeldelser efter stjernebedømmelse og sprog

Hvis du vil danne dig et bedre overblik over en virksomheds serviceniveau eller læse anmeldelser på forskellige sprog, kan du med fordel bruge vores filter til at sortere og vise anmeldelser efter deres stjernebedømmelse og sprog.

Filtrér anmeldelser efter deres stjernebedømmelse

Anmeldelser på Trustpilot vises i omvendt kronologisk rækkefølge, hvilket betyder, at de senest offentliggjorte anmeldelser vises øverst på hver virksomheds profilside. Du kan dog bruge vores filter til at sortere og vælge anmeldelser efter deres stjernebedømmelse. På denne måde kan du foretage en mere målrettet søgning og eksempelvis finde ud af, hvad kunder kan lide ved en virksomhed (5-stjernede anmeldelser), eller hvilke områder de synes bør forbedres (1- og 2-stjernede anmeldelser).

For at filtrere anmeldelser skal du blot klikke på filteret og vælge den stjernebedømmelse, du vil se – 1 stjerne er den laveste bedømmelse og 5 stjerner er den højeste. Hvis du vil fjerne et filter, skal du klikke på ikonet x ved siden af stjernebedømmelsen.

Tip: I vores artikel om TrustScoren kan du læse, hvordan virksomheder bedømmes på Trustpilot.

Filtrér anmeldelser efter sprog

På Trustpilot vises anmeldelser på det sprog, der svarer til det valgte domæne, eller det land, du befinder dig i. Hvis du for eksempel går ind på de.trustpilot.com, filtreres anmeldelserne efter tysksprogede som standard, på fr.trustpilot.com vises kun fransksprogede anmeldelser, og på Trustpilot.com finder du engelsksprogede anmeldelser.

Skift sprog: Hvis du vil læse anmeldelser på forskellige sprog, skal du blot bruge filteret til at vælge et bestemt sprog. Når du klikker på rullemenuen, vises de tilgængelige sprog samt antallet af anmeldelser skrevet på hvert sprog.

Bemærk: Det er ikke alle virksomheder, der er blevet anmeldt på flere sprog, så du kan muligvis ikke vælge alle sprogene fra rullelisten.

Se alle sprog: Hvis du vil se anmeldelser på alle sprog, skal du ændre standardsproget ved at klikke på ikonet x. Du kan også bruge filteret ved at klikke på Filtrer anmeldelser og vælge Alle sprog.

Tip: Du kan indsnævre søgningen yderligere ved at vælge både sprog og stjernebedømmelse. For at læse eksempelvis 3-stjernede anmeldelser på spansk skal du blot vælge '3 stjerner' og 'Español' i filteret.