Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Google Search

Google Search viser dig de samlede data for Google-søgninger, som for eksempel antallet af visninger af din Trustpilot-virksomhedsprofil, antal klik på din Trustpilot-virksomhedsprofil, gennemsnitlig CTR og gennemsnitlig placering i søgeresultater.

For at få adgang til Google Search skal du logge ind på din virksomhedskonto og klikke på Analytics i venstre side af skærmen. Klik på Google Search-fanen øverst på siden.

Impressions (visninger): Viser det antal gange, din Trustpilot-virksomhedsprofil er blevet vist i organiske søgninger på Google.

Sådan fungerer visninger: Et URL-link som f.eks. https://www.trustpilot.com/review/[COMPANYNAME] registrerer en visning, når det dukker op i et søgeresultat.

Hvis søgeresultatets URL dukker op som et enkelt søgeresultat, som i eksemplet ovenfor, registrerer URL'et en visning, selv hvis burgeren ikke scroller ned til resultatet. Dette er Googles standardregler for visninger.

Hvis søgeresultatets URL bliver vist i en Google-karrussel, skal brugeren scrolle, så søgeresultatet vises i karrusellen, før det registreres som en visning.

Hvis søgeresultatets URL vises som en såkaldt Featured Snippet eller Rich Card, gælder standardreglerne for visninger.

Clicks (klik): Det antal gange din Trustpilot-profil er blevet besøgt via Googles søgeresultater.

Average CTR % (click through rate): Beregnet som (klik ÷ visninger) x 100

Average position: Viser den gennemsnitlige placering af din virksomheds hjemmeside i Googles søgeresultater i en valgt periode. Når du, f.eks. søger efter din virksomhed eller din virksomheds anmeldelser på Google, vil du kunne se din virksomhedprofils placering på Google samt Trustpilot-anmeldelser og -bedømmelse.

Search queries (søgeforespørgsler): Forespørgsler, der har genereret en visning og et klik i Googles søgeresultater. (Forespørgsler er termer, der bruges til at finde din virksomhed eller anmeldelser af din virksomhed på Google)

Raw Data: Viser data for det samlede antal visninger, klik, gennemsnitlige CTR og den gennemsnitlige placering på en bestemt dag.