​Google Search

Google Search viser dig de samlede data for Google-søgninger, som for eksempel antallet af visninger af din Trustpilot-virksomhedsprofil, antal klik på din Trustpilot-virksomhedsprofil, gennemsnitlig CTR og gennemsnitlig placering i søgeresultater.

For at få adgang til Google Search skal du logge ind på din virksomhedskonto og klikke på Analytics i venstre side af skærmen. Klik på Google Search-fanen øverst på siden.

Impressions (visninger): Viser det antal gange, din Trustpilot-virksomhedsprofil er blevet vist i organiske søgninger på Google.

Sådan fungerer visninger: Et URL-link som f.eks. https://www.trustpilot.com/review/[COMPANYNAME] registrerer en visning, når det dukker op i et søgeresultat.

Hvis søgeresultatets URL dukker op som et enkelt søgeresultat, som i eksemplet ovenfor, registrerer URL'et en visning, selv hvis burgeren ikke scroller ned til resultatet. Dette er Googles standardregler for visninger.

Hvis søgeresultatets URL bliver vist i en Google-karrussel, skal brugeren scrolle, så søgeresultatet vises i karrusellen, før det registreres som en visning.

Hvis søgeresultatets URL vises som en såkaldt Featured Snippet eller Rich Card, gælder standardreglerne for visninger.

Clicks (klik): Det antal gange din Trustpilot-profil er blevet besøgt via Googles søgeresultater.

Average CTR % (click through rate): Beregnet som (klik ÷ visninger) x 100

Average position: Viser den gennemsnitlige placering af din virksomheds hjemmeside i Googles søgeresultater i en valgt periode. Når du, f.eks. søger efter din virksomhed eller din virksomheds anmeldelser på Google, vil du kunne se din virksomhedprofils placering på Google samt Trustpilot-anmeldelser og -bedømmelse.

Search queries (søgeforespørgsler): Forespørgsler, der har genereret en visning og et klik i Googles søgeresultater. (Forespørgsler er termer, der bruges til at finde din virksomhed eller anmeldelser af din virksomhed på Google)

Raw Data: Viser data for det samlede antal visninger, klik, gennemsnitlige CTR og den gennemsnitlige placering på en bestemt dag.