Hvad betyder 'Beder om anmeldelser', 'Tilegnet profil' og 'Ikke-tilegnet profil'?

Vi angiver, hvordan en virksomhed anvender Trustpilot, ved at vise en af følgende tre statusser på deres profilside: 'Ikke-tilegnet profil', 'Tilegnet profil' eller 'Beder om anmeldelser'.

Ikke-tilegnet profil

Virksomheden har ikke tilegnet sig deres profil på Trustpilot, og vi ved ikke, om de aktivt inviterer deres kunder til at skrive en anmeldelse.

Alle virksomheder kan tilegne sig deres profil og gratis invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse.

Tilegnet profil

Virksomheden har tilegnet sig deres profil på Trustpilot og har adgang til deres virksomhedskonto, hvor de kan få besked, når nogen anmelder dem, besvare anmeldelser og invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse. Vi har dog ikke registreret, at virksomheden har spurgt efter feedback fra deres kunder via vores invitationsservices for nylig.

Beder om anmeldelser

Virksomheden har tilegnet sig deres profil på Trustpilot og har adgang til deres virksomhedskonto og dens funktioner. Denne virksomhed beder regelmæssigt deres kunder om at skrive anmeldelser.

Sådan bliver virksomheders status ændret til 'Beder om anmeldelser'

En virksomheds status ændrer sig automatisk til 'Beder om anmeldelser', når de opfylder ét af følgende kriterier:

• Virksomheden har sendt mindst 50 invitationer inden for de sidste 365 dage via Trustpilots invitationsservices.
  • Virksomheden har sendt invitationer via deres egne systemer og fået mindst én anmeldelse inden for de sidste 30 dage.

Virksomheder kan også ændre deres status manuelt, så snart de begynder at invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse.

Anmeldelsesinvitationer kan føre til en højere stjernebedømmelse og TrustScore

Anmeldelser på Trustpilot kan enten være organiske (når en forbruger skriver en anmeldelse på eget initiativ) eller stamme fra invitationer (når en virksomhed anvender deres egne systemer eller Trustpilots invitationsservices til at bede deres kunder anmelde dem).

Virksomheder, der har tilegnet sig deres profil og aktivt inviterer deres kunder til at skrive en anmeldelse, når ud til folk, der ellers ikke ville have givet dem feedback. En venlig opfordring får ofte mange tilfredse kunder til at udtrykke deres meninger, selvom de ikke ville have gjort det ellers. Alt i alt vil virksomheder, der aktivt indsamler feedback, ofte få et større og mere repræsentativt udsnit af deres kunder i tale. Virksomheder med en god kundeservice vil typisk opnå flere positive anmeldelser samt en højere stjernebedømmelse og TrustScore.