Hvad betyder 'Beder om anmeldelser', 'Tilegnet profil' og 'Ikke-tilegnet profil'?

Vil du vide mere om, hvordan en virksomhed bruger Trustpilot? Det finder du ud af ved at gå ind på deres profil og se, om de har tilegnet sig den, og om de aktivt beder deres kunder om at skrive anmeldelser.

Vidste du, at forbrugerne bestemmer, hvilke virksomheder der bliver anmeldt på Trustpilot? Prøv bare at søge efter et virksomhedsnavn eller domæne på Trustpilot. Hvis du ikke kan finde det, kan du tilføje det. Så bliver der automatisk oprettet en virksomhedsprofil, hvor forbrugere kan offentliggøre deres anmeldelser.

Alle virksomheder kan tilegne sig deres profil og gratis gå i dialog med deres kunder. Vi synes, det er vigtigt at vise, hvordan hver enkelt virksomhed bruger vores platform, som for eksempel om de har tilegnet sig deres profil og beder deres kunder om at skrive anmeldelser.

Og for resten så kan du få mere at vide om, hvordan en virksomhed bruger Trustpilot, ved at tage et kig på boksen med åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter på deres profil.

Ikke-tilegnet profil

I de fleste tilfælde betyder "Ikke-tilegnet profil", at virksomheden aldrig har tilegnet sig deres profil på Trustpilot og muligvis ikke ved, at den eksisterer. Derudover har vi ikke registreret, at de har spurgt deres kunder efter feedback.

I nogle tilfælde betyder "Ikke-tilegnet profil", at virksomheden tidligere har tilegnet sig den, men har siden hen ændret profilens status igen, og så vidt vi ved, spørger de ikke efter feedback fra deres kunder.

Hvis du går ind på en virksomhedsprofil via din mobil, står der "Ikke-tilegnet profil" øverst på siden:

Hvis du går ind på en virksomhedsprofil via din computer, finder du informationen i boksen med åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter:

eller

Tilegnet profil

Virksomheden har tilegnet sig deres profil på Trustpilot og har adgang til forskellige funktioner, så de kan invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse, få besked om nye anmeldelser og besvare deres anmeldelser.

Hvis du går ind på en virksomhedsprofil via din mobil, står der "Tilegnet profil" øverst på siden:

Hvis du går ind på en virksomhedsprofil via din computer, finder du informationen i boksen med åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter:

Beder om anmeldelser

Hvis en virksomhed har tilegnet sig deres profil, viser vi, om de regelmæssigt beder deres kunder om at skrive anmeldelser. Som det fremgår af vores retningslinjer skal virksomheder sikre, at deres invitationsproces og ordlyd er fair, neutral og objektiv.

Hvis du går ind på en virksomhedsprofil via din mobil, står der "Beder om anmeldelser" øverst på siden:

Hvis du går ind på en virksomhedsprofil via din computer, finder du informationen i boksen med åbenhed omkring virksomhedsaktiviteter:

Sådan får virksomheder markeringen 'Beder om anmeldelser'

Det sker automatisk, når en virksomhed opfylder ét af følgende kriterier:

• Virksomheden har sendt mindst 50 invitationer inden for de sidste 365 dage via Trustpilots invitationsservices.
  • Virksomheden har sendt invitationer via deres egne systemer og fået mindst én anmeldelse inden for de sidste 30 dage.

Anmeldelsesinvitationer kan føre til en højere stjernebedømmelse og TrustScore

Virksomheder, der regelmæssigt beder deres kunder skrive en anmeldelse, har gerne en højere TrustScore end virksomheder, der ikke spørger deres kunder efter feedback. Hvis en virksomhed sender anmeldelsesinvitationer ud til deres kunder, efter de har afgivet en ordre, er der mulighed for, at de får flere i tale, herunder dem, som har haft en god oplevelse, men ikke nødvendigvis tager sig tid til at skrive en anmeldelse. Virksomheder, der regelmæssigt sender invitationer til deres kunder, får også bedre indsigt i deres forretning og forbedringspotentiale.