Hvad betyder 'Beder om anmeldelser', 'Tilegnet profil' og 'Ikke-tilegnet profil'?

Vi bestræber os på at skabe gennemsigtighed. Derfor viser vi oplysninger om virksomheder på Trustpilot, som vi mener er relevante for folk, der læser anmeldelser.

Det fremgår af hver virksomheds profil, hvordan de bruger Trustpilot. Det er angivet på en af følgende måder:

• Beder om anmeldelser: Virksomheden har tilegnet sig deres profil på Trustpilot og sender regelmæssigt invitationer til deres kunder.
  • Tilegnet profil: Virksomheden har tilegnet sig deres profil på Trustpilot og har adgang til deres virksomhedskonto, men vi ved ikke, om de aktivt inviterer deres kunder til at skrive en anmeldelse.
  • Ikke-tilegnet profil: Virksomheden har ikke tilegnet sig deres profil, og vi ved ikke, om de aktivt inviterer deres kunder til at skrive en anmeldelse.

Sådan bliver virksomheders status ændret til 'Beder om anmeldelser'

En virksomheds status ændrer sig automatisk, når den opfylder én af følgende kriterier:

• Virksomheden har sendt mindst 50 invitationer inden for de sidste 365 dage via Trustpilots invitationsservices.
  • Virksomheden har sendt invitationer via deres egne systemer og fået mindst én anmeldelse inden for de sidste 30 dage.

Virksomheder kan også ændre deres status manuelt, så snart de begynder at invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse.

Anmeldelsesinvitationer kan føre til en højere stjernebedømmelse og TrustScore

Hos Trustpilot kan anmeldelser indsamles organisk (når en forbruger skriver en anmeldelse på eget initiativ) eller via invitationer (når en virksomhed anvender deres egne systemer eller Trustpilots invitationsservices til at bede deres kunder om anmeldelser).

Virksomheder, der har tilegnet sig deres profil og aktivt inviterer deres kunder til at skrive en anmeldelse, når ud til folk, der ellers ikke ville have givet dem feedback. En venlig opfordring får ofte mange tilfredse kunder til at udtrykke deres meninger, selvom de ikke ville have gjort det ellers.

Alt i alt vil virksomheder, der aktivt indsamler feedback, ofte få et større og mere repræsentativt udsnit af deres kunder i tale. Virksomheder med en god kundeservice vil typisk opnå flere positive anmeldelser samt en højere stjernebedømmelse og TrustScore.

Læs mere