Hvad betyder "Indsamler anmeldelser", "Tilegnet profil" og "Ikke-tilegnet profil"?

Vi bestræber os på at skabe gennemsigtighed. Derfor viser vi oplysninger om virksomheder på Trustpilot, som vi mener er relevante for folk, der læser anmeldelser. Vi viser bl.a., hvordan hver enkelt virksomhed bruger vores platform.

Det fremgår af hver virksomheds profil, hvordan de bruger Trustpilot. Det er angivet på en af følgende måder:

• Indsamler anmeldelser: Virksomheden bruger Trustpilots services til at sende invitationer og indsamle anmeldelser fra deres kunder.
  • Tilegnet profil: Virksomheden har tilegnet sig deres profil på Trustpilot, hvilket giver dem adgang til deres virksomhedskonto, men vi ved ikke, om de aktivt indsamler anmeldelser.
  • Ikke-tilegnet profil: Virksomheden har ikke tilegnet sig deres profil, og vi ved ikke, om de aktivt indsamler anmeldelser.

Indsamling af anmeldelser kan føre til en højere stjernebedømmelse og TrustScore

Virksomheder får gerne mere feedback ved at invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse. Og hvis de yder en god service, vil det fremgå af deres anmeldelser og dermed også deres stjernebedømmelse og TrustScore.

Virksomheder, der har tilegnet sig deres profil og inviterer deres kunder til at skrive en anmeldelse, når ud til folk, der ellers ikke ville have givet dem feedback. En venlig opfordring får ofte mange tilfredse kunder til at udtrykke deres meninger, selvom de ikke ville have gjort det ellers.

Alt i alt vil virksomheder, der aktivt indsamler feedback, ofte få et større og mere repræsentativt udsnit af deres kunder i tale. Virksomheder med en god kundeservice vil typisk opnå flere positive anmeldelser samt en højere stjernebedømmelse og TrustScore.

Anmeldelser kan indsamles på forskellige måder

Hos Trustpilot kan anmeldelser indsamles på tre måder og er enten 'organiske', eller også er brugerne blevet inviteret til at skrive dem:

• Forbrugere kan tilmelde sig Trustpilot og skrive anmeldelser om virksomheder, de har haft en købs- eller serviceoplevelse med. Da det er noget, de gør på eget initiativ, kalder vi det 'organiske' anmeldelser
  • Virksomheder kan tilegne sig deres profil og invitere deres kunder til at skrive anmeldelser via deres egne systemer eller
  • Virksomheder kan tilegne sig deres profil og invitere deres kunder til at skrive anmeldelser via Trustpilots Automatiske Feedback Service

Kunder skal naturligvis være berettigede til at skrive en anmeldelse og kunne dokumentere deres købs- eller serviceoplevelse, hvis de bliver bedt om at verificere deres anmeldelse.

Hvis virksomheder inviterer deres kunder, er de ansvarlige for, at anmeldelsesinvitationernes indhold og form er neutralt. Dette krav gælder for alle virksomheder, som bruger Trustpilot, uanset om de abonnerer på vores betalte services eller ej (se vores virksomhedsretningslinjer).

Læs mere