Hvordan kan anmeldelsesinvitationer påvirke TrustScoren?

Virksomheder får gerne mere feedback ved at invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse. Og hvis de yder en god service, vil det fremgå af deres anmeldelser og dermed også deres TrustScore.

Anmeldelser kan skrives "organisk" eller via en invitation

Trustpilot-anmeldelser kan indsamles på tre måder:

• Kunder kan tilmelde sig Trustpilot og skrive anmeldelser af de virksomheder, de har haft en købs- eller serviceoplevelse med. Da de gør det på eget initiativ, kalder vi denne type anmeldelser "organiske".
  • Virksomheder kan invitere deres kunder til at skrive anmeldelser via deres egne systemer.
  • Virksomheder kan invitere kunder til at skrive anmeldelser via Trustpilots Automatiske Feedback Service.

Kunder skal naturligvis være berettigede til at skrive en anmeldelse og kunne dokumentere deres købs- eller serviceoplevelse, hvis de bliver bedt om at verificere deres anmeldelse.

Hvis virksomheder inviterer deres kunder, er de ansvarlige for, at anmeldelsesinvitationernes indhold og form er neutralt. Dette krav gælder for alle virksomheder, som bruger Trustpilot, uanset om de abonnerer på vores betalte services eller ej (se vores virksomhedsretningslinjer).

Invitationer kan føre til en højere TrustScore

Det er ikke alle kunder, der skriver uopfordrede anmeldelser. Derfor kan virksomheder få flere anmeldelser, hvis de inviterer deres kunder til at anmelde dem.

Virksomheder, der inviterer deres kunder til at skrive en anmeldelse, når ud til folk, der ellers ikke ville have givet dem feedback. En venlig opfordring får ofte mange tilfredse kunder til at udtrykke deres meninger, selvom de ikke ville have gjort det ellers.

Alt i alt vil virksomheder, der inviterer deres kunder til at give dem feedback, ofte få et større og mere repræsentativt udsnit af deres kunder i tale. Virksomheder med en god kundeservice vil typisk opnå flere positive anmeldelser og dermed også en højere TrustScore.