Sådan administrerer du din invitationshistorik

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

I denne artikel kan du læse, hvad du kan bruge din invitationshistorik til, såsom at filtrere, eksportere og annullere dine invitationer.

Sådan ser du din invitationshistorik

1. Gå ind på din virksomhedskontoFå anmeldelser > Oversigt.
  1. Klik på Se hele invitationshistorikken under Nyligt inviterede kunder.

Du kan klikke på en invitation for at udvide den og se flere oplysninger.

Det giver dig for eksempel mulighed for at sende invitationen igen ved at klikke på Send igen eller se et eksempel på den e-mail, der blev sendt, ved at klikke på Vis invitationsmail.

Redigér invitationsindstillinger

Hvis invitationen ikke er blevet sendt endnu, og den stadig er i kø til levering, kan du redigere oplysninger, som f.eks. afsendernavn, leveringsdato og svar-mailadresse. For at ændre indstillingerne for en bestemt invitation skal du:

• Gå til din Invitationshistorik, og klik på den invitation, du vil redigere.
  • Foretag de ønskede ændringer, og klik på Gem.

Filtrér dine invitationer

Gå til din Invitationshistorik, og klik på rullemenuen Vælg filter.

• Vælg det filter, du vil anvende. Du kan filtrere efter e-mail, referencenummer, metode, status, dato eller type.
  • Indtast de relevante oplysninger for dit filter, f.eks. datointerval, leveringsmetode eller referencenummer, og klik på Filtrér.

Eksportér dine invitationer

Du kan eksportere dine invitationer (både filtrerede og ufiltrerede) til en CSV-fil, så du kan importere dem til dit CRM-system. Du kan eksportere op til 1000 af dine seneste invitationer ved at:

1. Gå til din Invitationshistorik, og klik på Eksportér øverst til højre.
  2. Angiv, om dataene skal adskilles af komma (,) eller semikolon (;), under Vælg skilletegn.
  3. Klik på Eksportér, så din fil bliver downloadet.

Annullér invitationer

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at annullere invitationer enkeltvist, men du kan annullere alle invitationerne i din kø. Du skal kun annullere dine invitationer, hvis du er sikker på, at du ikke får brug for dem, da handlingen desværre ikke kan gøres om. Du annullerer dem ved at: