Din invitationshistorik

På siden Invitationshistorik kan du filtrere invitationer, eksportere dem for at bruge dem i andre systemer og annullere dem, der er i kø, hvis du ikke er klar til at sende dem.

Invitationshistorikken

Sådan ser du din invitationshistorik:

1. Gå til din virksomhedskonto > Få anmeldelser.

1. Klik på linket Se hele invitationshistorikken under Oversigt > Nyligt inviterede kunder.

Din invitationshistorik består af følgende kolonner:

Kolonnenavn Beskrivelse
Kundens e-mailadresse Kundens e-mailadresse.
Status Invitationens status i afsendelsesprocessen.
Oprettet Den dato du oprettede invitationen. For invitationer sendt med AFS vises den dato, Trustpilot modtog trigger-mailen.
Sendt Den dato invitationen blev sendt til modtageren.
Type Den type invitation der blev sendt. Det kan være en service- eller produktanmeldelsesinvitation eller en serviceanmeldelsespåmindelse.
Referencenummer Det unikke invitations-ID, du gav os, da du oprettede invitationen.

Filtrér dine sendte invitationer

Du kan filtrere dine e-mails for at få et bedre overblik over, hvilke du har sendt, hvilke der ikke kunne leveres, og hvilke der stadig er i kø til at blive leveret.

1. I invitationshistorikken skal du klikke på rullemenuen Vælg filter.
  2. Vælg et filter i rullemenuen. Du kan filtrere efter e-mail eller referencenummer, metode, status, dato eller type.
  3. Vælg eller indtast relevante oplysninger for dit filter, f.eks. datointerval, leveringsmetode eller referencenummer. Klik på Filtrér for at tilføje filtret.

Bemærk: Unikke links-invitationer, business generated links, integrerede anmeldelsesformularer eller simple invitationer vises ikke i din invitationshistorik, da de sendes via et eksternt system.

Eksportér dine invitationer

Du kan eksportere dine invitationer til en .csv-fil, f.eks. hvis du vil importere dine invitationer til dit eget CRM-system eller hente mislykkede invitationer og importere dem igen.

1. Klik på Eksportér øverst til højre på Invitationshistorik-siden.
  2. I vinduet Eksportér invitationer til en .csv-fil skal du vælge, om dataene skal adskilles af komma (,) eller semikolon (;).
  3. Klik på Eksportér for at downloade din fil.

Bemærk Den downloadede fil indeholder de seneste 1.000 invitationer i invitationshistorikken. Filtre påvirker ikke den eksporterede liste.

Annullér invitationer

Hvis du vil annullere alle invitationer i din kø, skal du klikke på den røde Annullér invitationer-knap i øverste højre hjørne af invitationshistorikken.

Det er ikke muligt at annullere en enkelt invitation eller genaktivere invitationerne, når først de er annulleret.

Invitationsdetaljer

Når du klikker på en invitation, vises invitationsdetaljerne.

Detalje Beskrivelse
Navn Modtagerens navn. Du kan ændre dette felt, indtil invitationen sendes. Hvis der ikke er tilføjet et kundenavn, er standardnavnet "kunde".
E-mail Modtagerens e-mailadresse. Hvis feltet er tomt, sendes invitationen ikke.
Referencenummer Det unikke ID for købs- eller serviceoplevelsen.
Type Angiver, om det er en service- eller produktanmeldelse eller en serviceanmeldelsespåmindelse.
Oprettet Dato og tidspunkt for oprettelsen af invitationen.
Status Invitationens aktuelle status.
Sendt Dato og tidspunkt for afsendelsen af invitationen.
Invitationspåmindelse Angiver, om invitationspåmindelsen er aktiveret, og om den er i kø eller sendt.
Metode Den anvendte invitationsmetode.
Afsenders navn Det navn der vises som afsender af invitationen.
Afsenders e-mailadresse Den e-mailadresse invitationen blev sendt fra.
Svar-mailadresse Den e-mailadresse kunden svarer til, hvis vedkommende klikker på Svar i sin indbakke.
Destinationsside Det website kunden sendes til, når vedkommende klikker på linket, f.eks. dk.trustpilot.com.