Din invitationshistorik

Du finder din Invitationshistorik øverst i venstre hjørne, når du logger ind på din virksomhedskonto og går til Invitationer. Din invitationshistorik giver dig et overblik over dine sendte invitationer, uanset deres leveringsstatus, og du kan holde øje med eventuelle fejl i din invitationsopsætning.

Vælg filter

I Vælg filter drop down-boksen øverst til venstre kan du filtrere dine invitationer efter E-mail eller referencenummer, Metode, Status, eller Dato.

Vær opmærksom på, at invitationer sendt med unikke links, invitationer sendt via integrerede anmeldelsesformularer og simple anmeldelsesinvitationer ikke bliver vist i din invitationshistorik.

Eksporter dine invitationer

Du kan eksportere din invitation til en .csv-fil ved at klikke på Eksporter-knappen øverst til højre. Husk at vælge, om dine data skal være adskilt af komma (,) eller semikolon (;), og så bliver din fil hentet, når den er færdig. Bemærk, at du kun kan hente de sidste 1000 invitationer i din invitationshistorik, og at filtre ikke påvirker eksporten.

Annuller invitationer

Du kan annullere alle invitationer i køen med den røde Annuller invitationer-knap øverst til højre på siden. Bemærk, at det ikke er muligt at annullere en enkelt invitation, og at invitationer ikke kan aktiveres igen, når først de er annulleret. Læs mere her.

Kolonner i din invitationshistorik

Kolonnerne vises i følgende tabelformat:

• Kundeemail: Feltet viser den e-mail (kundens), der modtager invitationen.
  • Status: Viser hver invitations status. Status ændres aktivt alt efter, hvor invitationen er i afsendelsen.

Kontakt vores Support Team, hvis du oplever mislykkede leveringer, du ikke selv kan løse.

• Oprettet: Den dato invitationen blev oprettet. Invitationer sendt med den Automatiske Feedback Service viser den dato, Trustpilot modtog udløser-e-mailen.
  • Sendt: Den dato invitationen blev sendt til modtageren.
  • Referencenummer: Det unikke ID, du gav os, da invitationen blev oprettet.

Specifikke invitationsdetaljer

Du kan klikke på en specifik invitation for at se flere detaljer.

Den første linje giver dig en beskrivelse af invitationens aktuelle status.

I den udvidede visning:

• Navn: Modtagerens navn. Feltet kan konfigureres, inden invitationen leveres. Hvis der ikke er tilføjet et kundenavn, er standardnavnet kunde (kunde er oversat til det sprog, som du har valgt som skabelonsprog)
  • E-mail: Modtagerens e-mail. Feltet kan ikke indstilles og er obligatorisk for at oprette en invitation. Du får en fejlmelding, hvis der ikke er tilføjet en e-mail, og invitationen bliver ikke sendt
  • Referencenummer: En invitations unikke ID
  • Oprettet: Den dato invitationen blev oprettet
  • Status: Invitationens aktuelle status
  • Sendt: Den dato invitationen blev sendt
  • Invitationspåmindelse: Et statusfelt, der viser, om invitationspåmindelser er aktiverede, planlagte eller sendte
  • Metode: Viser hvilken invitationsmetode, du bruger
  • Afsendernavn: Det navn, der vises som afsender af invitationen
  • Afsenderemail: Den e-mail, der vises som afsender af invitationen
  • Svar-til: Den e-mail kunder svarer til, hvis de klikker svar i deres indbakke
  • Land: Kundens land og landingssidens sprogkode, f.eks.: da-DK for dansk