​Din invitationshistorik

Din invitationshistorik giver dig et overblik over dine sendte invitationer uanset deres leveringsstatus og gør det muligt at holde øje med fejl i din invitationsopsætning.

Vælg filter

Du kan filtrere dine e-mails for at få et bedre overblik over, hvilke du har sendt, hvilke der ikke kunne leveres, og hvilke der stadig er i kø til at blive leveret.

1. Under Invitationer skal du klikke på Vælg filter-rullemenuen og vælge det ønskede filter. Du kan filtrere efter e-mail eller referencenummer, metode, status eller dato.
  2. Vælg eller indtast relevante oplysninger for dit filter, f.eks. datointerval, leveringsmetode eller referencenummer, og klik derefter på Filter-knappen.

Bemærk: Invitationer med unikke links, business generated links, integrerede anmeldelsesformularer eller simple invitationer vises ikke i din invitationshistorik, da de sendes via et eksternt system.

Eksportér dine invitationer

Du kan eksportere dine invitationer til en .csv-fil f.eks. for at importere dine invitationer til dit eget system eller for at hente mislykkede invitationer og importere dem igen.

1. Klik på Eksportér-knappen øverst til højre på Invitationshistorik-siden.
  2. I vinduet Eksportér invitationer til en .csv-fil skal du vælge, om dataene skal adskilles af komma (,) eller semikolon (;).
  3. Når du klikker på Eksportér-knappen, downloades din fil.

Bemærk Den downloadede fil indeholder de seneste 1.000 invitationer i invitationshistorikken. Filtre påvirker ikke den eksporterede liste.

Annullér invitationer

Hvis du ønsker at annullere alle invitationer i din kø, skal du klikke på den røde Annullér invitationer-knap øverst til højre på siden.

Det er ikke muligt at annullere en enkelt invitation eller aktivere invitationerne igen, når først de er annulleret.

Kolonner i din invitationshistorik

Din invitationshistorik består af følgende kolonner:

• Kundens e-mailadresse – Viser e-mailadressen på den kunde, der modtager invitationen.
  • Status – Viser status på hver invitation og ændres automatisk alt efter, hvor i afsendelsesprocessen invitationen er.
  • Oprettet – Den dato invitationen blev oprettet. Invitationer sendt med den Automatiske Feedback Service viser den dato, Trustpilot modtog trigger-mailen.
  • Sendt – Den dato invitationen blev sendt til modtageren.
  • Referencenummer – Det unikke ID, du gav os, da invitationen blev oprettet.

Kontakt vores supportteam, hvis du oplever problemer med leveringen af invitationer.

Invitationsdetaljer

Når du klikker på en invitation, vises invitationsdetaljerne. De indeholder følgende oplysninger:

• Navn: Modtagerens navn. Du kan ændre dette felt, indtil invitationen sendes. Hvis der ikke er tilføjet et kundenavn, er standardnavnet "kunde", som er oversat til det sprog, du har valgt som skabelonsprog.
  • E-mail: Modtagerens e-mailadresse. Feltet kan ikke indstilles og er obligatorisk for at oprette en invitation. Hvis der ikke er tilføjet en e-mailadresse, får du en fejlmelding, og invitationen sendes ikke.
  • Referencenummer: Det unikke ID på købs- eller serviceoplevelsen.
  • Oprettet: Dato og tidspunkt for oprettelsen af invitationen.
  • Status: Invitationens aktuelle status.
  • Sendt: Dato og tidspunkt for afsendelsen af invitationen.
  • Invitationspåmindelse Et statusfelt der viser, om invitationspåmindelsen er aktiveret, i kø eller sendt.
  • Metode: Den invitationsmetode du brugte.
  • Afsenderens navn: Det navn der vises som afsender af invitationen.
  • Afsenders e-mailadresse: Den e-mailadresse der vises som afsender af invitationen.
  • Svar-mailadresse: Den e-mailadresse kunden svarer til, hvis vedkommende klikker på Svar i sin indbakke.
  • Land: Kundens land og destinationssidens sprogkode, f.eks. da-DK for dansk.