Sådan sender du manuelle produktanmeldelsesinvitationer

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Vil du invitere kunder til at anmelde dine produkter? Det kan du gøre med Trustpilots manuelle invitationer.

Vi har også andre invitationsmetoder til produktanmeldelser, og du kan endda bede dine kunder skrive både en service- og en produktanmeldelse enten med samme e-mail eller to separate.

Sådan opsætter du manuelle invitationer til produktanmeldelser

Gå til din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitér kunder, og klik på Indsaml produktanmeldelser manuelt. Klik derefter på Vælg fil, og upload din CSV-fil med de relevante kunde- og produktdata.

Din CSV-fil skal indeholde følgende data i samme rækkefølge:

• Kundens e-mailadresse
  • Kundens navn
  • Referencenummer (kundens interne referencenummer)
  • SKU
  • Produktnavn
  • Produkt-URL
  • Billede-URL (valgfrit)

Hvis det ikke er muligt at arrangere din CSV-fil i denne rækkefølge, kan du tilføje en kolonnetitel for at fortælle systemet, hvilke data du har placeret i hvilke kolonner. Du skal skrive følgende kolonnetitler på engelsk præcis som beskrevet: customer email, customer name, reference number, SKU, product name, product URL, image URL.

Sådan tilføjer du flere produkter i samme invitation

Du kan invitere dine kunder til at anmelde flere produkter med samme e-mail. Vi skal bare bruge din kundes e-mailadresse og referencenummer, så kan vores system bede vedkommende anmelde flere SKU'er i samme e-mail.

Produkt-SKU'erne skal stå på hver sin linje som vist nedenfor:

"kunde-A@e-mail.dk";"Fornavn Efternavn A";"ordre001";"sku00069";"Produktnavn 1";"https://www.eksempelshop.dk/produkt1.html";"https://www.eksempelshop.dk/billeder/produkter/00069.jpg"
"kunde-B@e-mail.dk";"Fornavn Efternavn B";"ordre002";"sku00070";"Produktnavn 2";"https://www.eksempelshop.dk/produkt2.html";"https://www.eksempelshop.dk/billeder/produkter/00070.jpg"
"kunde-C@e-mail.dk";"Fornavn Efternavn C";"ordre003";"sku00071";"Produktnavn 3";"https://www.eksempelshop.dk/produkt3.html";"https://www.eksempelshop.dk/billeder/produkter/00071.jpg"
"kunde-C@e-mail.dk";"Fornavn Efternavn C";"ordre003";"sku00072";"Produktnavn 4";"https://www.eksempelshop.dk/produkt4.html";"https://www.eksempelshop.dk/billeder/produkter/00072.jpg"
"kunde-C@e-mail.dk";"Fornavn Efternavn C";"ordre003";"sku00073";"Produktnavn 5";"https://www.eksempelshop.dk/produkt5.html";"https://www.eksempelshop.dk/billeder/produkter/00073.jpg"

Når du har valgt en CSV-fil, bliver indholdet analyseret. Hvis du ser en meddelelse i en grøn boks, betyder det, at alle linjer i filen er korrekt formateret.

Hvis du ser en meddelelse i en gul eller rød boks, betyder det, at nogle eller alle linjerne i filen er forkert formateret. Du kan downloade en fil med de ugyldige linjer og oplysninger om fejlene.

1. Klik på Fortsæt, så kontrollerer systemet, om filen indeholder ugyldige tegn.
  2. Konfigurér dine afsenderoplysninger, og klik på Fortsæt.
  3. Konfigurér din destinationsside, og tilpas din skabelon. Klik derefter på Næste.
  4. Du vil nu se en oversigt over de invitationer, du er ved at sende. Klik på Send invitationer, hvis oplysningerne er korrekte.
  5. Der vises et pop op-vindue, mens dataene overføres til vores server.

Du er nu klar til at invitere kunder til at anmelde dine produkter.