Produktanmeldelser – Send manuelle invitationer til dine kunder

Du kan nemt invitere dine kunder til at skrive en produktanmeldelse. Vores invitationer kan bruges til at indsamle både produkt- og brugeranmeldelser med én e-mail. Følg instruktionerne herunder for at komme i gang med at indsamle produkt- og brugeranmeldelser.

1. Log ind på din virksomhedskonto og vælg Invitationer
  2. Klik derefter på Invitér kunder
  3. Vælg Produktanmeldelser
  4. Klik på Vælg fil og upload din CSV-fil med kunde- og produktdata

Din CSV-fil skal indeholde følgende data i samme rækkefølge:

• Kundens e-mailadresse
  • Kundens navn
  • Referencenummer (kundens interne referencenummer)
  • Produkt-SKU
  • Produktets navn
  • Produkt-URL
  • Billede-URL (valgfri)

Du kan også vælge at inkludere flere produkter i den samme invitation. Hvis du har indtastet flere produkt-SKU'er for forskellige produkter, bliver de sendt i den samme e-mail, når du har angivet kundens e-mailadresse og referencenummer. De skal bare stå på hver sin linje.

Når du har valgt en CSV-fil, bliver filens indhold analyseret. Du vil se en meddelelse i en grøn boks, hvis filens indhold er korrekt formateret.

Hvis du ser en meddelelse i en gul eller rød boks, betyder det, at nogle eller alle linjerne i din fil er forkert formateret. Du kan downloade en fil med ugyldige linjer og oplysninger om fejl.

Når du klikker på Fortsæt, kontrollerer systemet, om filen indeholder ugyldige tegn.

1. Klik på Fortsæt
  2. Konfigurér dine afsenderoplysninger, og klik på Fortsæt
  3. Konfigurér din landing page, og tilpas din skabelon. Klik derefter på Næste
  4. Kig oversigten over de invitationer, du skal til at sende, igennem, og klik på Send invitationer, hvis oplysningerne er korrekte
  5. Mens dine data bliver overført til vores server, vil du se et pop op-vindue. Når vi har modtaget dine data, ser du følgende bekræftelsesskærm