Produktanmeldelser – Send manuelle invitationer til dine kunder

Du kan nemt invitere dine kunder til at skrive en produktanmeldelse. Med vores manuelle invitationsservice kan du indsamle både produkt- og brugeranmeldelser med én e-mail.

Sådan gør du:

1. Log ind på din virksomhedskonto, og vælg Invitationer
  2. Klik derefter på Invitér kunder
  3. Vælg Produktanmeldelser
  4. Klik på Vælg fil, og upload din CSV-fil med de relevante kunde- og produktdata

Din CSV-fil skal indeholde følgende data i samme rækkefølge:

• Kundens e-mailadresse
  • Kundens navn
  • Referencenummer (kundens interne referencenummer)
  • Produkt-SKU
  • Produktnavn
  • Produkt-URL
  • Billede-URL (valgfrit)

Tilføj flere produkter i samme invitation

Du kan vælge at inkludere flere produkter i den samme invitation. Hvis du har indtastet produkt-SKU'er for flere forskellige produkter, bliver de sendt i den samme e-mail, når du har angivet kundens e-mailadresse og referencenummer.

De skal bare stå på hver sin linje som vist nedenfor:

Når du har valgt en CSV-fil, bliver indholdet analyseret. Hvis du ser en meddelelse i en grøn boks, betyder det, at alle linjer i filen er korrekt formateret.

Hvis du ser en meddelelse i en gul eller rød boks, betyder det, at nogle eller alle linjerne i filen er forkert formateret. Du kan downloade en fil med de ugyldige linjer og oplysninger om fejlene.

Når du klikker på Fortsæt, kontrollerer systemet, om filen indeholder ugyldige tegn.

1. Klik på Fortsæt
  2. Konfigurér dine afsenderoplysninger, og klik på Fortsæt
  3. Konfigurér din destinationsside, og tilpas din skabelon. Klik derefter på Næste
  4. Du vil nu se en oversigt over de invitationer, du er ved at sende. Klik på Send invitationer, hvis oplysningerne er korrekte
  5. Der vises et pop op-vindue, mens dataene overføres til vores server. Du er færdig, når dine data er modtaget, og du ser denne bekræftelsesskærm