Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Invitér dine kunder til at skrive produktanmeldelser Følg

Vi har gjort det nemt at invitere dine kunder til at skrive produktanmeldelser. Invitationerne er skabt til at indsamle både produkt- og brugeranmeldelser med én e-mail. Følg instruktionerne herunder for at komme i gang med at indsamle produkt- og brugeranmeldelser.

1. Log ind på din Virksomhedskonto og vælg Invitationer
  2. Klik derefter på Inviter kunder
  3. Vælg Produktanmeldelser
  4. Klik på Vælg fil og upload din CSV-fil, med kunde- og produktdata.

Bemærk, at din CSV-fil med kunde- og produktdata skal følge en bestemt kolonnerækkefølge. Data i filen skal følge denne rækkefølge:

• Kunde-email - Kundens e-mailadresse
  • Kundenavn - Navnet på kunden
  • Referencenummer - Kundens interne referencekode (typisk et referencenummer)
  • SKU - Produktets SKU-kode
  • Produktnavn - Navnet på produktet
  • Produkt-URL - Webadressen til et specifikt produkt på din hjemmeside
  • Billede-URL - Webadressen til et specifikt billede på din hjemmeside (valgfrit).

Vær opmærksom på, at du kan inkludere flere produkter i én e-mailinvitation. Adskillige SKU'er for forskellige produkter bliver automatisk sendt i én e-mail, når kundens e-mail og referencenumret er det samme. Husk, at produkt-SKU'er skal skrives på separate linjer.

Når du har valgt en CSV-fil, bliver filens indhold analyseret. Du vil se en meddelelse i en grøn boks, der fortæller dig, at du kan fortsætte, hvis filens indhold er korrekt formateret.

Hvis du ser en meddelelse i en gul eller rød boks, betyder det, at nogle eller alle linjerne i din fil er forkert formateret. Meddelelsen indeholder information om filens fejl. Du får mulighed for at downloade en fil, der kun indeholder ugyldige linjer med fejlinformation.

Når du klikker på Fortsæt, kontrollerer systemet, om filen indeholder ugyldige tegn. Et ugyldigt tegn vil gøre en linje ugyldig. Hvis filen indeholder ugyldige tegn, vil du se en meddelelse, der beskriver fejlen.

1. Klik på Fortsæt.
  2. Konfigurer dine afsenderoplysninger og klik på Fortsæt.
  3. Indstil din destinationsside og tilpas din skabelon, og klik Næste.
  4. Kig igennem oversigten over de invitationer, du skal til at sende, og klik på Send invitationer nu, hvis informationen er korrekt.
  5. Mens dine data bliver overført til vores server, vil du se et pop op-vindue. Du er færdig, når vi har modtaget dine data, og du ser den følgende bekræftelsesskærm: