Kom godt i gang med Trustpilots marketingmateriale

Denne funktion er en del af Standard-pakken.

Opgradér nu

Trustpilots officielle brandmateriale består af skabeloner, logoer og grafisk materiale, som du kan downloade og bruge på alle dine kommunikations- og markedsføringskanaler til at vise dine anmeldelser, TrustScore eller stjernebedømmelse i trykt og digitalt format.

Bemærk: Husk at læse vores styleguide for brandmateriale inden du bruger vores marketingmateriale i din markedsføring.

Download marketingmateriale

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Vis dine anmeldelser > Marketingmateriale.
  2. Her kan du se vores udvalg af marketingmateriale til De sociale medier, Badges, Annonceskabeloner, Milepæle, Logoer, og vores Image Generator. Klik på det materiale, du ønsker at downloade.

1. På den næste side skal du klikke på download-ikonet i den folder, du ønsker at downloade. Hvis du vil downloade alle materialer i denne folder, skal du klikke på Download alle.
Bemærk: Du kan ændre materialets sprog ved at vælge et nyt i rullemenuen.
  1. I vores Guide med gode tips kan du læse vores retningslinjer for brug af vores brandmateriale i din markedsføring.

Se og tilføj eksempler til inspiration

I denne sektion kan du finde idéer, inspiration og eksempler på, hvordan andre virksomheder har brugt Trustpilots brandmateriale i deres markedsføring.

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Vis dine anmeldelser > Marketingmateriale.
  2. Under Inspiration fra virksomheder kan du læse alle vores eksempler, eller vælge et bestemt format, du er interesseret i.
  3. Indsend dit eget eksempel ved at klikke på Tilføj dit eget eksempel.

Forrige Trustpilots Image Generator

Næste Trustpilots styleguide for brandmateriale