Kom godt i gang med Trustpilots Marketingaktiver

Med Trustpilots marketingmateriale kan du vise dine anmeldelser, TrustScore eller stjernebedømmelse på alle dine kommunikations- og markedsføringskanaler.

For at komme i gang skal du logge ind på din virksomhedskonto og klikke på modulet Marketingmateriale i venstre side. Her finder du vores officielle brandmateriale (højopløsnings- og vektor-filer), skabeloner samt eksempler og inspiration fra andre virksomheder.

I vores styleguide kan du læse retningslinjerne for, hvordan du bruger vores logo, stjerner og ikoner til sociale medier i din markedsføring.

Vil du vise anmeldelser på dit website? Læs vores retningslinjer for integration af brugeranmeldelser for at sikre, at din integration implementeres korrekt.

Marketingmateriale

Download og brug følgende materiale i dine markedsføringskampagner:

• Brandmateriale – Trustpilots officielle brandmateriale til brug i tryksager og digitalt. Pakken indeholder Trustpilot-logoet samt vores stjerner og ikoner til sociale medier.
  • Markedsføringsskabeloner – Skabeloner du kan bruge til at vise anmeldelser i annoncer og på sociale medier.

Inspiration fra virksomheder

I denne sektion kan du finde idéer, inspiration og eksempler på, hvordan andre virksomheder har brugt Trustpilot i online markedsføring, på sociale medier, i tryksager og i TV-reklamer.

Du kan også indsende dine egne eksempler som inspiration for andre virksomheder.