Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Kom godt i gang med Trustpilots Marketingaktiver Følg

Trustpilots officielle brandaktiver er nu tilgængelige på din virksomhedskonto. Udover vores brandaktiver kan du også finde skabeloner til de sociale medier og klistermærker, som du kan bruge som en af del af dine marketingkampagner.

Herunder kan du finde en oversigt over alle vores aktiver og eksempler på, hvordan du kan bruge dem. Gå ind på din Trustpilot virksomhedskonto for at komme i gang, klik på Marketingaktiver og download de aktiver, du gerne vil bruge

Download vores aktiver

Du har mulighed for at downloade forskellige aktiver, som du kan bruge i dine marketingkampagner:

• Trustpilots brandaktiver - officielle Trustpilot brandaktiver til print og digitale medier. Denne pakke indeholder Trustpilots logo, stjerner og ikoner til de sociale medier.
  • Skabeloner til de sociale medier - find skabeloner og instruktioner til at dele dine anmeldelser på en flot og spændende måde.
  • Trustpilot klistermærker - download klistermærker, der er klar til at printe.

Eksempler og inspiration

Dette afsnit er fyldt med forskellige ideer, inspiration og eksempler på, hvordan andre virksomheder har brugt Trustpilot i online kampagner, sociale medier, print og offline, samt i TV-reklamer.

Du har også mulighed for at indsende dit eget eksempel, som kan blive vist her.