Trustpilots Hootsuite-app

Med vores Trustpilot Reviews App til Hootsuite kan du nemt inkludere dine anmeldelser i din markedsføringsstrategi for sociale medier. Du kan bruge app'en til at dele dine anmeldelser på et eller flere sociale netværk med det samme eller planlægge at dele dem på et senere tidspunkt. Du kan også bruge app'en til at holde øje med din kundefeedback og give hurtige svar direkte fra Hootsuite.

Sådan installerer og opsætter du Trustpilot Reviews App'en i Hootsuite

Hvis du bruger en automatisk invitationsmetode, skal du deaktivere den, når du implementerer din integration. På den måde undgår du at sende invitationerne to gange.

1. Gå ind på dit Hootsuite-dashboard, og klik på App Directory i startmenuen.
  2. Søg på Trustpilot Reviews i søgefeltet i pop op-vinduet, og klik på Install.

Når du har installeret app'en, kan du oprette en eller flere streams med dine Trustpilot-anmeldelser.

Du kan læse mere om streamsHootsuite Help Center.

Sådan laver du en stream med dine Trustpilot-anmeldelser

Vær opmærksom på, at du skal logge ind på din Trustpilot-virksomhedskonto, før du kan oprette et stream med dine Trustpilot-anmeldelser.

1. Log ind på din Trustpilot-virksomhedskonto direkte fra app'en ved at klikke på Log in to your business account.

Bemærk: Hvis du har adgang til flere websites via din Trustpilot-virksomhedskonto, vil du se følgende skærmbillede:

1. Her skal du angive, hvilket website du vil vise anmeldelser fra i din stream. Vælg et website fra rullemenuen, og klik på Save and Show.

Du kan vise anmeldelser for ét website pr. stream. Hvis du vil se anmeldelser for flere websites, kan du tilføje flere streams i Hootsuite.

Du vil se anmeldelser i din stream, når du logger ind.

Sådan deler du anmeldelser via Hootsuite

1. For at dele en anmeldelse via Hootsuite skal du føre musemarkøren hen over den i din stream Du vil se ikonet Share review øverst i højre hjørne. Klik på ikonet for at komme i gang med at dele dine anmeldelser.
  2. Du vil herefter se en Hootsuite-boks med et citat fra anmeldelsen samt et link til anmeldelsen på Trustpilot. Du kan redigere citatet, så du kun viser noget af anmeldelsen. Del citatet med det samme, eller planlæg at offentliggøre det senere.

Her er et eksempel på en anmeldelse delt på Twitter:

Sådan svarer du på en anmeldelse via Hootsuite

For at besvare en anmeldelse skal du holde markøren over anmeldelsen i dit stream og klikke på Reply to review-ikonet øverst i højre hjørne. Skriv en kommentar, og klik på Reply. Du kan til enhver tid redigere eller slette et offentliggjort svar direkte i Hootsuite.

Flere muligheder i Hootsuite

Filtrér

Hvis du gerne vil holde øje med anmeldelser med en bestemt stjernebedømmelse, skal du klikke på tragt-ikonet. Herefter kan du filtrere anmeldelser efter stjernebedømmelse, og efter om de er Besvaret eller Ikke besvaret.

Bemærk: Det er muligt at have flere streams med anmeldelser fra det samme website. Du kan f.eks. have en stream med 1-, 2- og 3-stjernede anmeldelser og en anden stream med 4- og 5-stjernede anmeldelser.

Opdatér

Nye anmeldelser vises i din stream baseret på indstillingerne for Auto Refresh. Du kan ændre indstillingerne i øverste venstre hjørne ved at klikke på pil ned. Du kan også opdatere manuelt ved at klikke på cirkelpilen øverst til højre i din stream.

Slet

Hvis du vil slette en stream, skal du klikke på de tre lodrette prikker øverst til højre i din stream og derefter på Delete Stream i rullemenuen.

Sådan logger du ud

Hvis du vil logge ud af Trustpilot Reviews App'en, skal du klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne af app'en og vælge Log Out i rullemenuen.

I øjeblikket har vi ikke et sandkassemiljø til rådighed til testningsformål.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, herunder indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.