Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Guide til implementering: Trustpilots Reviews App til Hootsuite Følg

Med vores Trustpilot Reviews App til Hootsuite kan du nemt bruge dine anmeldelser som en del af din marketingsstrategi. Du kan bruge app'en til at dele dine anmeldelser med det samme, på et eller flere sociale netværk eller sætte dem til at blive delt på et senere tidspunkt. Derudover kan du bruge app'en til at holde øje med din kundefeedback og give hurtige svar via Hootsuite.

Åbn alle

Sådan installerer og opsætter du Trustpilot Reviews App'en i Hootsuite
  1. Gå ind på dit Hootsuite dashboard og klik på App Directory i Launch-menuen.
  2. Søg efter Trustpilot Reviews i pop op-vinduet, og klik på Install App..

Nu, hvor du har installeret vores Trustpilot Reviews App, kan du oprette et eller flere streams med dine Trustpilot-anmeldelser.

Du kan lære mere om Streams i Hootsuite Help Center

Sådan laver du et stream med dine Trustpilot-anmeldelser

Vær opmærksom på, at du skal logge ind på din Trustpilot-virksomhedskonto, før du kan oprette et stream med dine Trustpilot-anmeldelser.
  1. Log ind på din Trustpilot-konto direkte fra vores Trustpilot Reviews App ved at klikke på Log in to your business account-knappen.

Bemærk: Hvis du har adgang til flere hjemmesider via din Trustpilot-virksomhedsbruger, vil du få vist følgende skærm:

Her vil du blive bedt om at vælge, hvilken hjemmesides anmeldelser du vil vise i dit stream. Vælg en hjemmeside fra drop down-menuen og klik på Save and Show.

Du kan vise anmeldelser for én hjemmeside pr. stream. Du kan derfor tilføje flere streams til Hootsuite, hvis du vil se anmeldelser for flere hjemmesider.

1. Du vil se anmeldelser i dit stream, når du logger ind.
Sådan deler du anmeldelser via Hootsuite
  1. For at dele en anmeldelse via Hootsuite, skal du holde musen over anmeldelsen i dit stream.
    Du vil se et ikon, hvor der stårShare review, øverst i højre hjørne.
    Klik på ikonet for at komme i gang med at dele.
  2. Du vil herefter se en Hootsuite-boks med et forudindstillet citat fra anmeldelsen (du kan redigere citatet), samt et link til anmeldelsen på Trustpilot. I boksen kan du også indstille, hvilke sociale medier du vil dele anmeldelsen på, og du kan planlægge, om du vil dele anmeldelsen nu eller senere.

Her er et eksempel på en delt anmeldelse på en Google+ profilside:

Sådan svarer du på en anmeldelse i Hootsuite
  1. For at svare på en anmeldelse skal du holde musen over anmeldelsen i dit stream og klikke på Reply to review-ikonet øverst i højre hjørne.
  2. Du vil blive omdirigeret til login-siden for din Trustpilot-virksomhedskonto (hvis du ikke allerede er logget ind).
  3. Når du er logget ind, bliver du send direkte videre til anmeldelsen. Her kan du skrive og sende dit svar ved at klikke på Svar-knappen under anmeldelsen.
Andre indstillinger: Filter, Refresh, Delete og Log Out

Filter:

Hvis du gerne vil holde øje med anmeldelser med en bestemt stjernebedømmelse, kan du klikke på tragt-ikonet. Her kan du filtrere dine anmeldelser efter stjernebedømmelse.

Bemærk: Det er muligt at lave flere streams med anmeldelser for den samme hjemmeside. Du kan f.eks. have en stream, der viser anmeldelser med 1 stjerne, 2 stjerner og 3 stjerner, og et andet stream der viser anmeldelser med 4 og 5 stjerner.

Refresh:

Nye anmeldelser bliver vist i dit stream baseret på Auto Refresh-indstillingerne. Du kan ændre auto refresh-indstillingerne øverst i venstre hjørne ved at klikke på ikonet med en pil nedaf øverst til venstre på siden. Du kan også opdatere manuelt, ved at klikke på ikonet med en cirkelpil øverst til højre i dit stream.

Delete:

Klik på ikonet med de lodrette prikker øverst til højre i dit stream, hvis du gerne vil slette et stream, og klik derefter på Delete Stream i drop down-menuen.

Log out:

Klik på tandhjul-ikonet øverst i højre hjørne af app'en, hvis du gerne vil logge ud af Trustpilot Reviews app'en. Du vil se en drop down-menu, hvor du finder Log Out-knap.