Guide til implementering: Trustpilots Reviews App til Hootsuite

Med vores Trustpilot Reviews App til Hootsuite kan du nemt inkludere dine anmeldelser i din markedsføringsstrategi for sociale medier. Du kan bruge app'en til at dele dine anmeldelser på et eller flere sociale netværk eller fastlægge et tidspunkt for, hvornår de skal deles. Derudover kan du bruge den til at overvåge din kundefeedback, så du hurtigt kan besvare dine anmeldelser via Hootsuite.

Sådan installerer og opsætter du Trustpilot Reviews App'en i Hootsuite

1. Gå ind på dit Hootsuite-dashboard, og klik på App Directory i startmenuen
  2. Søg efter "Trustpilot Reviews" i pop op-vinduet, og klik på Install App

Når du har installeret app'en, kan du oprette en eller flere streams med dine Trustpilot-anmeldelser.

Du kan læse mere om streamsHootsuites supportcenter.

Sådan laver du en stream med dine Trustpilot-anmeldelser

Bemærk, at du skal logge ind på din virksomhedskonto på Trustpilot, før du kan oprette en stream med dine anmeldelser.

1. Log ind på din Trustpilot-virksomhedskonto direkte via app'en ved at klikke på Log in to your business account.

Bemærk: Hvis du har adgang til flere websites via din Trustpilot-virksomhedskonto, vil du se følgende skærmbillede:

Her skal du angive, hvilket website du vil vise anmeldelser fra i din stream. Vælg et website fra rullemenuen, og klik på Save and Show.

Du kan vise anmeldelser for et website pr. stream. Hvis du vil se anmeldelser for flere websites, kan du tilføje flere streams i Hootsuite.

1. Du vil se anmeldelser i din stream, når du logger ind.

Sådan deler du anmeldelser via Hootsuite

1. For at dele en anmeldelse via Hootsuite skal du føre musemarkøren hen over den i din stream og klikke på ikonet Share review, når det vises i øverste højre hjørne (se skærmbilledet nedenfor), for at påbegynde deling.
  2. Du vil herefter se en Hootsuite-boks med et redigerbart citat fra anmeldelsen samt et link til anmeldelsen på Trustpilot. I boksen kan du angive, hvilke sociale medier du vil dele anmeldelsen på, eller du kan fastlægge et tidspunkt for, hvornår den skal deles.

Sådan kan det se ud, når du deler en anmeldelse på Twitter:

Sådan svarer du på en anmeldelse via Hootsuite

1. For at svare på en anmeldelse skal du føre musemarkøren hen over den i din stream og klikke på ikonet Reply to review, når det vises i øverste højre hjørne. Skriv en kommentar, og klik på Reply. Du kan til enhver tid redigere eller slette et offentliggjort svar. Det kan du gøre direkte i Hootsuite.

Andre indstillinger: Filtrer, Opdater, Slet og Log ud

Filtrer:

Hvis du gerne vil overvåge anmeldelser med en bestemt stjernebedømmelse, skal du klikke på tragt-ikonet. Herefter kan du filtrere anmeldelser efter stjernebedømmelse, og efter om de er Besvaret eller Ikke besvaret..

Bemærk: Det er muligt at have flere streams med anmeldelser fra det samme website. Du kan f. eks. have en stream med 1-, 2- og 3-stjernede anmeldelser og en anden stream med 4- og 5-stjernede anmeldelser.

Opdater:

Nye anmeldelser vises i din stream baseret på indstillingerne for Auto Refresh. Du kan ændre indstillingerne i øverste venstre hjørne ved at klikke på pil ned. Du kan også opdatere manuelt ved at klikke på cirkelpilen øverst til højre i din stream.

Slet:

Hvis du vil slette en stream, skal du klikke på de tre lodrette prikker øverst til højre i din stream og derefter klikke på Delete Stream i rullemenuen.

Log ud:

Hvis du vil logge ud af Trustpilot Reviews App'en, skal du klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne af app'en og vælge Log Out i rullemenuen.