Ofte stillede spørgsmål om ophør af understøttelse af JSON- og RSS-feeds

Hvorfor trækker vi stikket på vores RSS- og JSON-feeds?

For at kunne give vores kunder de mest standardiserede, sikre og opdaterede teknologiske ressourcer til deres udviklermiljø, stoppede Trustpilot pr. 30. september 2016 med at understøtte vores RSS- og JSON feeds.

Begge feeds stopper den 31. marts 2017.

Kunder, der benytter vores RSS- og JSON-feeds, vil være nødt til at skifte til vores TrustBox widgets eller Public API.

Hvad kan jeg bruge i stedet for RSS- og JSON-feedet?

Det er ikke et problem, hvis du ikke har en udvikler!

Prøv en af vores TrustBox widgets. De er nemme at implementere på din hjemmeside, og de er en del af din Trustpilot-pakke.

Så nemt er det at installere en ny TrustBox:

1. Besøg vores TrustBox-bibliotek.
  2. Vælg en af vores TrustBoxe.
  3. Kopiér koden til TrustBoxen og indsæt den på din hjemmeside.

Læs Sådan implementeres en TrustBox for flere detaljer.

Brug dine udviklere

Den mest alsidige måde at vise din service eller produktanmeldelser på er via vores REST API. Langt de fleste udviklere vil vide, hvordan man bruger API'er, og vi er sikre på, at du vil finde det nemt at implementere.

Brug vores Public API, hvis du ønsker at vise dine anmeldelser på samme måde som med RSS- eller JSON-feedet.

Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er en API-nøgle og dit Business Unit ID. Kontakt din Account Manager eller vores Support Team, hvis du ikke har disse oplysninger, så vil de guide dig.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du migrerer din nuværende integration, har vi lavet en detaljeret Migreringsguide med den information, du skal bruge.