5 gratis måder at få anmeldelser på

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Kunne du tænke dig mere feedback fra dine kunder ved at indsamle anmeldelser gratis? Her er 5 måder, hvorpå du kan indsamle endnu mere værdifuld feedback.

1. Invitér dine kunder til at anmelde din virksomhed

Fortæl dine kunder, at du vil sætte pris på en anmeldelse fra dem, når du taler i telefon eller chatter med dem. Du er måske selv blevet opfordret til at skrive en anmeldelse, når du har besøgt en restaurant eller turistattraktion. De opfordrer dig til det, fordi anmeldelser gør en forskel.

2. Send en anmeldelsesinvitation til dine kunder efter et køb

Det er vores erfaring, at mange kunder ikke tænker på at skrive en anmeldelse, så nogle gange er en invitation det eneste, der skal til, for at få dem til at skrive én. Invitationer gør det nemt for kunder at skrive en anmeldelse, samtidig med at de bliver mindet om, at deres mening er vigtig.

Korte og enkle invitationer er ofte den bedste måde at få kunder til at give dig feedback om deres købsoplevelse.

Optimeret invitationsskabelon

Vores Free-pakke indeholder en optimeret invitationsskabelon, så du kan komme godt i gang.

Du kan se skabelonen ved at gå ind på din virksomhedskonto og vælge Få anmeldelser > invitationsindstillinger > E-mailindstillinger.

Bemærk: Vores Free-pakke giver ikke mulighed for at tilpasse denne skabelon. Opgradér din Trustpilot-konto for at skræddersy dine e-mailinvitationer og få adgang til flere funktioner.

3. Tilføj et link i dine e-mails

Hvis du synes, det er for krævende at sende en e-mail til alle dine kunder, kan du lette processen ved at indsætte et link til din profilside på Trustpilot i alle dine e-mails og invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse.

4. Tilføj et link på dit website

Du kan tilføje et link på dit website, der sender dine kunder direkte til din virksomheds profilside på Trustpilot, hvor de kan skrive en anmeldelse.

5. Læg et postkort i dine pakker med en opfordring til dine kunder om at skrive en anmeldelse

Du kan overveje at drage nytte af det store udvalg af papirvarer, der findes i dag. Det er for eksempel let at lave et iøjnefaldende postkort med en opfordring til kunderne om at skrive en anmeldelse. Du kan lægge postkortene i dine pakker med enkle instruktioner om, hvordan de går ind på Trustpilot og skriver en anmeldelse af din virksomhed. Du kan finde lidt inspiration her:

Gode tips:

Sørg for at overholde vores retningslinjer for virksomheder ved at holde din invitationsproces og ordlyd fair, neutral og objektiv.

Det er ikke længere tilladt for virksomheder at tilbyde incitamenter til at få deres kunder til at skrive anmeldelser. Incitamenter kan bl.a. være rabatter, loyalitetspoint, gavekort, vouchers, gaver, belønninger mv.

Læs vores tips til at optimere dine anmeldelsesinvitationer.

Gør opmærksom på at din virksomhed "beder om anmeldelser'

For at sikre gennemsigtighed beder vi virksomheder gøre opmærksom på, om de aktivt inviterer deres kunder til at skrive anmeldelser på Trustpilot. Sådan gør du:

• Gå ind på din virksomhedskonto og vælg Få anmeldelser og derefter Invitér kunder.
  • Vælg Simpel invitation under Flere muligheder.
  • Markér feltet ud for Ja, jeg inviterer aktivt mine kunder til at skrive en anmeldelse, og klik på Gem indstillinger.

Den viste status på din virksomheds profilside vil derefter være Beder om anmeldelser. Virksomheder, der benytter Trustpilots automatiske invitationstjenester, får muligvis deres status opdateret automatisk.