Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

5 gratis måder at indsamle anmeldelser på

Vil du have mere feedback ved at indsamle anmeldelser? Gratis? Her er 5 måder, du kan invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse, så du kan indsamle endnu mere værdifuld feedback.

1. Inviter dine kunder til at anmelde dig

Fortæl dine kunder, at du vil sætte pris på en anmeldelse fra dem, når du taler i telefon eller chatter med dem. Du har måske selv oplevet, at blive bedt om at skrive en anmeldelse, når du har besøgt en restaurant eller en turistattraktion. De spørger, fordi det får flere kunder til at skrive en anmeldelse.

2. Invitér dine kunder til at skrive en anmeldelse efter deres køb

Det er vores oplevelse, at der ofte er en stor gruppe kunder, som ikke tænker på at skrive en anmeldelse. Nogle gange er en invitation det eneste, der skal til, for at få disse kunder til at skrive en anmeldelse.

Invitationer gør det nemt for forbrugere at skrive en anmeldelse, og på samme tid minder det dem om, at deres mening er vigtig. Korte og enkle invitationer er ofte den bedste måde at få kunder til at give dig feedback om deres købsoplevelse.

Selvom det kan være fristende, så undgå markedsføring i e-mailen. Folk reagerer sjældent positivt på; “Skriv en anmeldelse og er du interesseret i dette TV?”, og i nogle lande er det slet ikke tilladt.

Læs vores artikel: Invitér dine kunder til at skrive anmeldelser eller du kan også få inspiration til din invitationsskabelon, her:

Tips til små virksomheder: Det kan være en fordel ikke at have tusindvis af kunder. Tilpas dine invitationer, og gør dem personlige. Folk skriver en anmeldelse, fordi de kan li’ dig!

Tips til alle virksomheder: Eksperimentér og prøv forskellige formuleringer i dine e-mails. Se hvad der giver det bedste resultat.

Bare husk at overholde vores (Virksomhedsretningslinjer) og hold sproget neutralt.

For at være gennemsigtige bør virksomheder informere vores community, hvis de tilbyder incitamenter til forbrugerne mod at skrive anmeldelser. Det kan de gøre ved at sende en e-mail til vores Compliance Team. Du kan se mere her (under tip nr. 3).

3. Tilføj et link i dine e-mails

Synes du, det er for meget at sende en e-mail til alle? Gør det nemmere for dig selv. Insæt et link til din virksomhedsside på Trustpilot i alle dine e-mails og inviter folk til at skrive en anmeldelse.

4. Tilføj et link på din hjemmeside

Du kan tilføje et link på din hjemmeside, der tager dine kunder direkte til din evalueringsside på Trustpilot, hvor de kan skrive en anmeldelse.

5. Læg et postkort i alle dine pakker, med en opfordring til dine kunder om at skrive en anmeldelse

Overvej at få lavet et flot postkort eller en flyer - eller printe det selv. Det er en nem måde at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse. Du kan lægge postkortene i alle dine pakker med en nem instruktion om, hvordan de går ind på Trustpilot og skriver en anmeldelse af din virksomhed. Få inspiration her:

Nu har du fået lidt inspiration til, hvordan du kan indsamle anmeldelser gratis, men der er mere! Læs vores guide til, hvordan du bruger Trustpilot gratis!

0 kommentarer

Log ind for at kommentere.