5 gratis måder at indsamle anmeldelser på

Kunne du tænke dig mere feedback fra dine kunder ved at indsamle anmeldelser gratis? Så kan du finde inspiration til at indsamle endnu mere værdifuld feedback her.

1. Invitér dine kunder til at anmelde din virksomhed

Fortæl dine kunder, at du vil sætte pris på en anmeldelse fra dem, når du taler i telefon eller chatter med dem. Du er måske selv blevet opfordret til at skrive en anmeldelse, når du har besøgt en restaurant eller turistattraktion. De opfordrer dig til det, fordi anmeldelser gør en forskel.

2. Invitér dine kunder til at skrive en anmeldelse efter et køb

Det er vores erfaring, at mange kunder ikke tænker på at skrive en anmeldelse, så nogle gange er en invitation det eneste, der skal til, for at få dem til at skrive én. Invitationer gør det nemt for kunder at skrive en anmeldelse, samtidig med at de bliver mindet om, at deres mening er vigtig.

Korte og enkle invitationer er ofte den bedste måde at få kunder til at give dig feedback om deres købsoplevelse.

Selvom det kan være fristende, så undgå at inkludere markedsføring i e-mailen. Folk reagerer sjældent positivt på sætninger som “Er du interesseret i at skrive en anmeldelse og købe dette TV?”, og i nogle lande er det slet ikke tilladt.

Gode tips

Få gode tips til at invitere dine kunder til at skrive anmeldelser i denne artikel, eller find inspiration til din invitationsskabelon her:

Tip til små virksomheder: Hvis du ikke har tusindvis af kunder, kan du bruge det til din fordel og skræddersy dine invitationer, så de bliver personlige. Dine kunder skriver en anmeldelse for at hjælpe din virksomhed.

Tip til alle virksomheder: Eksperimentér med og afprøv forskellige formuleringer i dine e-mails for at se, hvad der giver de bedste resultater.

Bare sørg for at overholde vores virksomhedsretningslinjer og hold en neutral tone.

Tilbyder din virksomhed incitamenter?

For at være gennemsigtige bør virksomheder informere vores community, hvis de tilbyder incitamenter til deres kunder mod at skrive anmeldelser. De skal blot sende en e-mail til vores compliance-team på (compliance@trustpilot.com). Læs mere her (under tip 3).

3. Tilføj et link i dine e-mails

Hvis du synes, det er for krævende at sende en e-mail til alle dine kunder, kan du lette processen ved at indsætte et link til din profilside på Trustpilot i alle dine e-mails og invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse.

4. Tilføj et link på dit website

Du kan også tilføje et link på dit website, der sender dine kunder direkte til din virksomheds profilside på Trustpilot, hvor de kan skrive en anmeldelse.

5. Læg et postkort i dine pakker med en opfordring til dine kunder om at skrive en anmeldelse

Du kan overveje at drage nytte af det store udvalg af papirvarer, der findes i dag. Det er for eksempel let at lave et iøjnefaldende postkort med en opfordring til kunderne om at skrive en anmeldelse. Du kan lægge postkortene i dine pakker med enkle instruktioner om, hvordan de går ind på Trustpilot og skriver en anmeldelse af din virksomhed. Du kan finde lidt inspiration her:

Gør opmærksom på at din virksomhed "beder om anmeldelser"

For at sikre gennemsigtighed beder vi virksomheder gøre opmærksom på, om de aktivt inviterer deres kunder til at skrive anmeldelser på Trustpilot.

Du kan ændre den viste status på din virksomheds profilside fra "Inviterer ikke" til "Beder om anmeldelser" ved at logge ind på din virksomhedskonto, gå ind under Invitationer, vælge Simple invitationer og markere feltet under overskriften "Inviterer du aktivt dine kunder?". Virksomheder, der benytter Trustpilots automatiske invitationstjenester, får muligvis deres status opdateret automatisk.