Sådan får du en god TrustScore

Vil du vide, hvordan du kan styrke din virksomheds omdømme og øge din TrustScore? Så får du hér fem tips til, hvad du kan gøre:

1. Engagér dig i dine kunder og yd en god service
  2. Gør en indsats
  3. Gå i dialog med dine kunder
  4. Lær af din kundefeedback
  5. Gentag processen og skab løbende forbedringer

Virksomheder, der arbejder hårdt på disse fem områder, opbygger tillid hos deres kunder, og det vil gerne fremgå af deres TrustScore.

1. Engagér dig i dine kunder og yd en god service

Nøglen til at opnå en god TrustScore er at yde en god kundeservice. Og første skridt på vejen er at gå op i det.

Hvis en virksomhed er særlig opmærksom på og lægger mange ressourcer i deres kundeservice, skaber de et godt grundlag for at forbedre den. Det giver derfor mening, at de virksomheder, der lægger meget vægt på kundeservice, også er dem, der vælger at investere tid og ressourcer i at indsamle og arbejde med kundefeedback.

Hos Trustpilot har vi erfaret, at de virksomheder, der bruger vores betalingstjenester, deriblandt vores Automatiske Feedback Service, til at invitere alle deres kunder til at skrive en anmeldelse, også er de virksomheder, der ønsker at forbedre deres produkter og kundeservice. De prioriterer kundetilfredshed meget højt.

2. Gør en indsats

Det er tids- og ressourcekrævende at forbedre sit online-omdømme, og der er ikke nogen smutveje.

Hvis du vil kende din virksomheds forbedringspotentiale, er det en god ide at invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. Samtidig er det et skridt på vejen til at finde ud af, hvordan du kan fremme din virksomheds kundeservice. Og ved at bede dine kunder om feedback viser du dem, at deres mening er vigtig for dig.

Hvis dine kunder føler sig værdsat og respekterede, vil de højst sandsynligt få en positiv opfattelse af din virksomhed. Og tilfredse kunder er også potentielle brandambassadører, som kan give din virksomhed varme anbefalinger.

Virksomheder, der inviterer deres kunder til at skrive en anmeldelse, vil typisk se en stigning i antallet af anmeldelser. Har virksomheden en god kundeservice og tilfredse kunder, vil de sandsynligvis også se en stigning i antallet af positive anmeldelser. Det handler om at aktivere det, vi kalder det tavse flertal, dvs. at indsamle anmeldelser fra kunder, der normalt ikke ville skrive en anmeldelse. Virksomheder, der viser interesse i feedback og forbedring, vil også opleve løbende fordele, da det er noget, kunderne sætter pris på.

3. Gå i dialog med dine kunder

Ved at gå i dialog med dine kunder viser du, at de er vigtige for dig, og at du er interesseret i deres mening.

Når du svarer på anmeldelser fra dine kunder, viser du, at du ønsker, at de har en god oplevelse med din virksomhed. Det giver dig også mulighed for at hjælpe utilfredse kunder og ændre deres oplevelse til noget positivt, samtidig med at du viser, hvilke principper din virksomhed er bygget på.

4. Lær af din kundefeedback

Du vil hurtigt se fordelene ved aktivt at engagere dig i dine kunder, da du opnår en uvurderlig viden ved at lytte til, hvad dine kunder kan lide og ikke lide ved din virksomhed. Disse værdifulde oplysninger kommer direkte fra den vigtigste kilde, nemlig dine kunder. Og når du ved, hvad de ønsker, kan din virksomhed nemmere efterkomme det.

Ved hjælp af nyttige værktøjer til at indsamle, håndtere og analysere anmeldelserne kan virksomheder få bedre gavn af deres kundefeedback, da de kan lave løbende forbedringer baseret på kundernes respons.

De funktioner, der er inkluderet i Trustpilots betalingstjenester, såsom at tagge anmeldelser og sortere dem i kategorier, giver virksomheder et godt overblik over, hvilke områder de skal være særlig opmærksomme på, hvilke der trænger til finpudsning, og hvilke der er godt styr på.

5. Gentag processen og skab løbende forbedringer

Virksomheder kan løbende forbedre deres kundeservice ved at blive ved med at investere tid og ressourcer i at yde en god service, gå i dialog med kunderne og lære af deres feedback. Ved at gentage processen får du flere kunder til at anmelde din virksomhed, og det kan øge kundetilfredsheden, antallet af positive anmeldelser og en virksomheds TrustScore.

Ved at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse får du et mere nuanceret billede af din kundeservice. Og vores data bekræfter, at du får flere anmeldelser ved løbende at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse. Efterhånden som du modtager flere anmeldelser, får du også et mere nuanceret billede af, hvad dine kunder synes om din virksomhed.

Klar og detaljeret feedback fra et stort antal kunder giver dig værdifuld viden, som du kan bruge til at lave flere målrettede justeringer og forbedringer til glæde for kunderne.

Ingen smutveje

Trustpilot stiller en række værktøjer til virksomhedernes rådighed, som kan hjælpe dem med at opbygge deres online-omdømme. Derudover opnår din virksomhed løbende fordele, hvilket også fremgår af ovenstående, ved at indsamle og lære af feedback fra dine kunder.

En virksomhed får dog ikke automatisk en bedre TrustScore ved at blive betalende kunde hos Trustpilot. Vi behandler alle virksomheder retfærdigt og på lige fod, og ingen virksomheder kan betale for at få fjernet negative anmeldelser. Og hvad der er nok så vigtigt, er, at TrustScoren er 100% objektiv og diskriminerer ikke mellem virksomheder, der betaler for at bruge Trustpilot, og dem, der ikke gør.

Hvis en virksomhed vil forbedre sin TrustScore, er der kun én vej: at investere den tid og de ressourcer, det kræver at gå i dialog med kunderne, svare på anmeldelser og lære af feedbacken ved at bruge den til noget konstruktivt.

Virksomheder, der fokuserer nok på deres kundeservice til at investere de fornødne ressourcer i at arbejde med deres kundefeedback, vil være et skridt foran konkurrenterne. De kan hurtigt identificere forbedringspotentialet i deres virksomhed og foretage de nødvendige ændringer til at booste deres kundeservice, og disse forbedringer vil fremgå af deres anmeldelser og TrustScore.