Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan får du en god TrustScore Følg

Det er vores erfaring, at de 5 vigtigste trin til et godt omdømme er:

1. Engagér dig i dine kunder og levér en god service
  2. Gør en indsats
  3. Gå i dialog med dine kunder
  4. Lær af din kundefeedback
  5. Gentag processen og skab løbende forbedringer

Virksomheder, der arbejder hårdt på alle fem punkter, opbygger troværdighed hos deres kunder - og det vil som regel blive reflekteret i deres TrustScore.

Se vores infografik om, hvordan du får en god TrustScore her.

1. Engager dig i dine kunder og levér en god service

Nøglen til en god TrustScore er god kunderservice.

Man skal have lyst til at engagere sig, og være opsat på at levere god kundeservice for at det lykkes. Virksomheder, der sætter tid og ressourcer af til deres kundeservice, har den bedste mulighed for at forbedre deres TrustScore.

Det giver derfor mening, at de virksomheder, der lægger meget vægt på kundeservice, også er dem, der vælger at investere tid og ressourcer i at indsamle og arbejde med kundefeedback.

Hos Trustpilot har vi erfaret, at de virksomheder der bruger vores betalte services, herunder vores Automatiske Feedback Service, der giver dem mulighed for at bruge vores systemer til at sende anmeldelsesinvitationer, også er de virksomheder, der ønsker at forbedre deres produkter og kundeservice.

De prioriterer kundetilfredshed meget højt.

2. Gør en indsats

Det kræver en aktiv indsats at forbedre din virksomheds kundeservice og omdømme på nettet. Der er ikke nogen smutvej, og man skal sætte tid og ressourcer af til det.

En måde at finde ud af, hvor der er plads til forbedring, er ved at invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. Det er det første skridt mod at få den information, der kan hjælpe din virksomhed med at forbedre jeres kundeservice.

Ved at bede dine kunder om feedback, viser du dem, at deres mening er vigtig for dig. Hvis dine kunder føler sig værdsat og respekterede, vil de højst sandsynligt have et positivt syn på din virksomhed.

Tilfredse kunder er potentielle ambassadører for dit brand, som kan vælge at dele deres mening med andre.

Virksomheder, der begynder at invitere deres kunder til at skrive en anmeldelse, vil typisk se en stigning i antallet af anmeldelser. Har virksomheden en god kundeservice og tilfredse kunder, vil de sandsynligvis også se en stigning i antallet af positive anmeldelser. Det handler om at aktivere det, vi kalder det tavse flertal – dvs. at indsamle anmeldelser fra kunder, der normalt ikke ville skrive en anmeldelse. De virksomheder, der interesserer sig for feedback og forbedring, oplever ofte en positiv effekt som følge af deres indsats.

3. Gå i dialog med dine kunder

Ved at lytte til og engagere dig i dine kunder, viser du, at de er vigtige for dig, og at du er interesseret i, hvad de har at sige.

Når du svarer på anmeldelser fra dine kunder, viser du, at du gerne vil have, at de har en god oplevelse med din virksomhed. Ved at svare på anmeldelser har du også mulighed for at lytte til utilfredse kunder, og vende deres oplevelse på en hurtig og positiv måde. På den måde viser du kunderne de stærke principper, som din virksomhed er bygget på.

4. Lær af din kundefeedback

Du vil hurtigt se fordelene ved aktivt at engagere dig i dine kunder. Den viden, du får ved at lytte til, hvad dine kunder kan lide og ikke lide ved din service er uvurderlig. Det er vigtig information at få direkte fra kunden. Det fortæller dig, hvilke forventninger dine kunder har, og hvordan du kan forbedre deres købsoplevelse.

Det er nemmere for virksomheder at få gavn af deres kundefeedback, når de har adgang til værktøjer, der indsamler, håndterer og analyserer anmeldelserne. Det betyder, at man kan skabe løbende forbedringer, se hvordan kunderne reagerer, og så lave flere positive justeringer.

De funktioner, der er tilgængelige i Trustpilots betalte services, som at tagge anmeldelser og sortere dem i kategorier, giver virksomheder et overblik over, hvilke områder der har brug for opmærksomhed, trænger til finpudsning og hvad der går rigtig godt.

5. Gentag processen og skab løbende forbedringer

Virksomheder kan løbende forbedre deres kundeservice ved at gentage processen: Investér tid og ressourcer i at levere en god service, gå i dialog med kunderne og lær af deres feedback. En aktiv indsats når det kommer til kundeservice kan føre til gladere kunder, flere positive anmeldelser og en højere TrustScore.

Når du gentager processen, får du også flere kunder til at anmelde din virksomhed. Ved at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse, får du et mere nuanceret billede af din kundeservice.

Og vores data bekræfter, at du får flere anmeldelser ved løbende at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse. Efterhånden som du modtager flere anmeldelser, får du også et mere nuanceret billede af, hvad dine kunder synes om din service.

Klar og detaljeret feedback fra et stort antal kunder, giver dig værdifuld viden. Du kan bruge den viden til at lave flere målrettede justeringer og forbedringer, til glæde for kunderne.

Der er ingen smutveje!

Hos Trustpilot giver vi virksomheder adgang til en række værktøjer, der kan hjælpe dem til at forbedre deres kundeservice og opbygge deres online omdømme. Vi har allerede vist dig nogle eksempler på den positive effekt det kan have at interessere sig for sin kundefeedback.

En virksomhed får ikke automatisk en bedre TrustScore ved at blive betalende kunde hos Trustpilot. Udregningen af TrustScoren er 100 % objektiv, og vi skelner ikke mellem, om virksomheder betaler eller bruger vores services gratis.

En bedre TrustScore kræver, at virksomheder går i aktiv dialog med deres kunder, svarer på anmeldelser og lærer af den feedback de får fra kunderne.

Og virksomheder, der bruger tid på deres kundeservice og investerer ressourcer i at arbejde med deres kundefeedback, giver sig selv et forspring. De kan lave vigtige forbedringer relativt hurtigt, og det er også mere sandsynligt, at de vil se en ændring, i den type anmeldelser de får, samt en forbedring af deres TrustScore.