Sådan tilføjer du en TrustBox i WordPress

Denne guide er til WordPress-brugere, der gerne vil implementere en TrustBox på deres hjemmeside. (Vigtigt: Dit WordPress-abonnement skal omfatte tilpasning af headerfiler til websites).

Du kan oprette og redigere din butiks indhold ved at indsætte HTML, JavaScript og CSS kode-snippets hvor som helst i WordPress.

Bemærk: Trustpilot tilbyder ikke support til tredjeparts-plugins og er heller ikke ansvarlig for din WordPress-integration.

Sådan indsætter du en TrustBox på din hjemmeside:

1. Gå til Appearance/Editor. på din WordPress-konto
  2. Klik på Theme Header under Templates-sektionen.
  3. Gå til Integrationer på din Trustpilot virksomhedskonto og vælg TrustBox-bibliotek.
  4. Find den TrustBox, du ønsker at implementere, og vælg Lær mere for at se instruktionerne.
  5. Kopiér TrustBoxens script-snippet (Se Få kode-knappen).
  6. Indsæt TrustBoxens script-snippet i Header i WordPress, mellem <head></head>.
  7. Klik på Update File.
  8. Gå til Pages og klik derefter på Edit for den side, hvor du vil tilføje TrustBoxen.
  9. Klik på Text for at ændre visningen.
  10. Kopiér TrustBoxens body-snippet.
  11. Indsæt Trustpilots body-snippet på din side.
  12. Klik Update.
  13. Din TrustBox vil nu blive vist på din hjemmeside.

Sådan indsætter du flere TrustBoxe på din hjemmeside:

I eksemplet med Carousel TrustBoxen har vi vist dig, hvordan du tilføjer én TrustBox. Nu vil vi bruge Horizontal TrustBoxen til at vise dig, hvordan du tilføjer endnu en TrustBox.

1. Gå til den side, hvor du vil tilføje en TrustBox.
  2. Klik på Text for at ændre visningen.
  3. Tilføj Horizontal TrustBoxens body-snippet.
  4. Klik Update.
  5. Begge TrustBoxe vil nu blive vist på din hjemmeside.

Sådan fjerner du en TrustBox fra din hjemmeside:

1. Gå til Pages i WordPress og klik på Edit for den side, du tilføjede TrustBoxen til.
  2. Klik på Text for at ændre visningen.
  3. Fjern det brugertilpassede HTML, du tilføjede.
  4. Klik Update.
  5. Gå til Appearance/Editor.
  6. Klik på Theme Header under Templates-sektionen.
  7. Fjern den script-snippet, du har tilføjet i Header mellem <head></head>.