Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan tilføjer du en TrustBox i BigCommerce Følg

Åbn alle

Denne guide er til BigCommerce-brugere, der gerne vil implementere en TrustBox på deres hjemmeside.

Du kan oprette og redigere din butiks indhold, ved at indsætte HTML, JavaScript og CSS kode-snippets hvor som helst i BigCommerce.

Sådan tilføjer du TrustBoxens JavaScript til din hjemmesides HTML head-sektion
    1. Gå til Integrationer på din virksomhedskonto og vælg TrustBox-bibliotek.
    2. Find den TrustBox, du ønsker at implementere, og vælg Læs mere for at se instruktionerne.
    3. Kopiér TrustBoxens header-snippet.
Bemærk: Læs denne artikel, hvis du gerne vil have flere detaljer om, hvordan man implementerer en TrustBox.
    1. Gå til din webbutiks Control Panel.
    2. Klik på Settings og Design.
    3. Klik på Edit HTML/CSS under Themes.
    4. Vælg HTMLHead.html-filen under Panels, indsæt din kode-snippet (kopieret i Trin 3) og klik Save.
    5. Din TrustBox vil nu blive vist på din hjemmeside.
Sådan tilføjer du en TrustBox på en bestemt side

I eksemplet vil vi vise dig, hvordan du tilføjer vores Carousel TrustBox på din hjemmesides startside.

I vores TrustBox-bibliotek kan du se vores foreslåede placeringer for hver TrustBox.
    1. Gå til Integrationer på din virksomhedskonto og vælg TrustBox-bibliotek.
    2. Find den TrustBox, du ønsker at implementere, og vælg Læs mere for at se instruktionerne.
    3. Kopiér TrustBoxens body-snippet.
Bemærk: Læs denne artikel, hvis du gerne vil have flere detaljer om, hvordan man implementerer en TrustBox.
    1. Gå til din butiks Control Panel.
    2. Klik på Settings og Design.
    3. Klik på Edit HTML/CSS under Themes.
    4. Vælg default.html-filen under Layouts, indsæt din kode-snippet (kopieret i Trin 3) og klik Save.
    5. Gå til din butiks startside og se din TrustBox.
Sådan indsætter du flere TrustBoxe på din hjemmeside

I dette eksempel vil vi vise, hvordan du tilføjer en Horizontal TrustBox til din sidefod, udover den Carousel TrustBox du allerede har tilføjet.

I vores TrustBox-bibliotek kan du se vores foreslåede placeringer for hver TrustBox.
  1. Følg trin 1 til 6 i afsnittet Sådan tilføjer du en TrustBox på en bestemt side.
  2. Vælg Footer.html-filen under Panels, indsæt din kode-snippet og klik Save..
  3. Opdater din hjemmeside, og du vil nu kunne se Carousel TrustBoxen på din startside og Horizontal TrustBoxen i din sidefod.
Sådan fjerner du en TrustBox fra din hjemmeside
  1. Gå til din butiks Control Panel.
  2. Klik på Settings og Design..
  3. Klik på Edit HTML/CSS under Themes.
  4. Vælg HTMLHead.html-filen under Panels, fjern den kode-snippet, du tilføjede før, og klik Save.
  5. Vælg Footer.html-filen under Panels, fjern den kode-snippet, du tilføjede før, og klik Save.