Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan tilføjer du en TrustBox i Magento Følg

Åbn alle

Denne guide er til Magento-brugere, der gerne vil implementere en TrustBox på deres hjemmeside.

Du kan oprette og redigere din butiks indhold samt indsætte HTML, JavaScript og CSS-blokke hvor som helst i Magento.

Magento giver dig flere måder at tilføje en TrustBox på din hjemmeside. Vores guide viser dig, hvordan du tilføjer TrustBoxe via Magentos admin-portal. For mere avancerede implementeringer anbefaler vi, at du tager kontakt til en udvikler, som har erfaring med webteknologier og Magento.
Sådan indsætter du en TrustBox på din hjemmeside
  1. Gå til System/Configuration i Magento.
  2. Klik på Design.
  3. Skjul HTML Head-sektionen.
  4. Gå til Integrationer på din virksomhedskonto og vælg TrustBox-bibliotek.
  5. Find den TrustBox, du ønsker at implementere, og vælg Læs mere for at se instruktionerne.
  6. Kopiér TrustBoxens header-snippet.
  7. Gå tilbage til Magento og indsæt header-snippet'en i Miscellaneous Scripts.
  8. Klik Save Config.
  9. Gå til CMS/Pages.
  10. Find den side, som du vil indsætte en TrustBox på. I dette eksempel vil vi tilføje en TrustBox på Madison Island-siden.
  11. Klik på Content.
  12. Gå tilbage til Integrationer på din Trustpilot virksomhedskonto og vælg TrustBox-bibliotek.
  13. Find den TrustBox, du ønsker at implementere, og vælg Læs mere for at at se instruktionerne.
  14. Kopiér TrustBoxens body-snippet.
  15. Tilbage i Magento skal du indsætte din kode-snippet i Content-sektionen.
  16. Klik Save Page.
  17. Din TrustBox vil nu blive vist på din hjemmeside.
Sådan indsætter du flere TrustBoxe på din hjemmeside

I den første del af denne artikel har vi brugt vores Carousel TrustBox som eksempel på, hvordan du implementerer en TrustBox på din hjemmeside. Nu vil vi bruge vores Horizontal TrustBox til at beskrive, hvordan du implementerer flere TrustBoxe.

I vores TrustBox-bibliotek kan du se vores foreslåede placeringer for hver TrustBox.
  1. Gå til System/Configuration i Magento.
  2. Klik på Design.
  3. Skjul Footer-sektionen.
  4. Gå til Integrationer på din Trustpilot virksomhedskonto og vælg TrustBox-bibliotek.
  5. Find vores Horizontal TrustBox og vælg Læs mere for at at se instruktionerne.
  6. Kopiér TrustBoxens body-snippet.
  7. Gå tilbage til Magento og indsæt din body-snippet i Miscellaneous HTML.
  8. Klik Save Config.
  9. Opdater din hjemmeside. Du vil nu se Horizontal TrustBoxen i sidefoden på din hjemmeside.
Sådan fjerner du en TrustBox fra din hjemmeside
  1. Gå til System/Configuration i Magento.
  2. Klik på Design.
  3. Skjul Footer-sektionen.
  4. Fjern det script, du har føjet til Miscellaneous Script.
  5. Skjul HTML Head-sektionen.
  6. Fjern den kode-snippet, du har føjet til Miscellaneous Script.
  7. Gå til CMS/Pages.
  8. Klik på den side, hvor du har tilføjet TrustBoxen.
  9. Klik på Content.
  10. Fjern den kode-snippet, du har tilføjet i content-sektionen.
  11. Opdater din hjemmeside. Du vil nu se, at din TrustBox er blevet fjernet.