Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan tilføjer du en TrustBox i Squarespace Følg

Åbn alle

Denne guide er til Squarespace-brugere, der gerne vil implementere en TrustBox på deres hjemmeside.

Du kan oprette og redigere din butiks indhold ved at indsætte HTML, JavaScript og CSS kode-snippets hvor som helst i Squarespace.

Sådan tilføjer du en TrustBox på en bestemt side
  1. Åbn din Squarespace-side i redigeringstilstand ved at klikke på pilen i øverste venstre hjørne.
  2. Find den side, hvor du gerne vil indsætte din TrustBox, og vælg Settings.
  3. Klik på Advanced.
  4. Gå til Integrationer på din virksomhedskonto og vælg TrustBox-bibliotek.
  5. Find den TrustBox, du ønsker at implementere, og vælg Læs mere for at se instruktionerne.
  6. Kopiér TrustBoxens script-snippet.
  7. Indsæt din script-snippet i Page Header Code Injection-feltet.
  8. Klik Save.
  9. Find den side, hvor du gerne vil indsætte din TrustBox, og vælg Edit.
  10. Klik på det sorte felt, der hvor du gerne vil tilføje TrustBoxen.
  11. Et pop op-vindue viser hvilke blokke, der er tilgængelige for din hjemmeside.
  12. Klik Code.
  13. Du vil nu se et nyt pop op-vindue med et felt, der skal indeholde TrustBoxens kode-snippet fra Trustpilot.
  14. Kopiér TrustBoxens body-snippet.
Bemærk: Læs denne artikel, hvis du gerne vil have flere detaljer om, hvordan man implementerer en TrustBox.
  1. Indsæt Trustpilots body-snippet i Squarespace-feltet:
  2. Klik på Apply og derefter på Save.
  3. Opdater siden i en anden fane for at se, om TrustBoxen er blevet tilføjet. I dette eksempel har vi brugt Carousel TrustBoxen:
Sådan tilføjer du flere TrustBoxe i Squarespace

I eksemplet med Carousel TrustBoxen har vi vist dig, hvordan du tilføjer én TrustBox. Nu vil vi bruge Horizontal TrustBoxen til at vise dig, hvordan du tilføjer endnu en TrustBox.

I vores TrustBox-bibliotek kan du se vores foreslåede placeringer for hver TrustBox.
  1. Klik Edit i det område, hvor du gerne vil tilføje en TrustBox, f.eks. nederst i sidefodsblokken.
  2. Klik på det sorte felt, hvor du gerne vil tilføje TrustBoxen.
  3. Et pop up-vindue viser hvilke blokke, der er tilgængelige for din hjemmeside.
  4. Klik Code.
  5. Du vil nu se et nyt pop op-vindue med et felt, der skal indeholde TrustBoxens kode-snippet fra Trustpilot.
  6. Kopiér TrustBoxens to kode-snippets.
  7. Klik på Apply og derefter på Save.
  8. Du vil nu se en Horizontal TrustBox på samme hjemmeside som Carousel TrustBoxen.
Sådan fjerner du en TrustBox fra din Squarespace-hjemmeside
  1. Find siden med din TrustBox og vælg Edit.
  2. Hold markøren over TrustBoxen.
  3. Klik på det røde papirkurvsikon.
  4. Klik Save.
  5. Find siden med din TrustBox og vælg Settings.
  6. Klik Advanced.
  7. Fjern TrustBoxens kode-snippet fra Page Header Code Injection-feltet.
  8. Klik Save.
  9. Din TrustBox vil nu blive fjernet fra din hjemmeside.