Trustpilots supportteam

Har du spørgsmål om Trustpilot eller brug for hjælp med at løse et teknisk problem? Så kontakt Trustpilots supportteam for hjælp og vejledning.

Vores dygtige supportmedarbejdere kender platformen bedre end nogen andre og kan hjælpe dig med praktiske ting som for eksempel at tilegne dig din virksomhedsprofil og nulstille dit password. De kan også hjælpe dig og dine udviklere med mere omfattende problemer som opsætning af AFS, API'er og vores integrationer.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du rapporterer en anmeldelse eller bruger vores whistleblower-funktion, skal du kontakte vores content integrity-team. Du kan få fat på dem via denne formular.

Det afhænger af din Trustpilot-pakke, hvilken type support du har adgang til. Men vores dygtige og venlige supportmedarbejdere sidder klar til at hjælpe alle.

Vores supportteam kan træffes mandag til fredag i følgende tidsrum:

Tidszone Åbningstider
CET 09.00 - 00.00
GMT 08.00 - 23.00
UTC-5 (EST) 03.00 - 18.00
UTC-7 (MST) 01.00 - 16.00

Nedenfor kan du læse, hvilke kontaktmuligheder vi tilbyder. 

Kontaktformular

Alle kan sende os en besked via vores kontaktformular og vil derefter blive kontaktet af en supportmedarbejder hurtigst muligt.

Hvis du sender en besked uden for vores åbningstider, bliver du kontaktet den følgende arbejdsdag.

Live chat

Med vores live chat-funktion kommer du i kontakt med en supportmedarbejder med det samme. Hér kan du få hjælp til akutte problemer eller svar på hurtige spørgsmål.

Du finder funktionen ved at gå ind på din virksomhedskonto på Trustpilot.

Klik på det blå spørgsmålstegn i øverste højre hjørne (Brug for hjælp?) eller den grønne Hjælp-knap i nederste højre hjørne for at begynde en chat. Følg derefter instruktionerne for at snakke med en medarbejder. 

Trustpilot Business account showing live chat buttons

For at få adgang til vores live chat er du muligvis nødt til at opgradere til en anden pakke.

Telefon

Nogle af vores betalte pakker inkluderer muligheden for at blive ringet op af en supportmedarbejder.  Du finder den ved først at klikke på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne på din virksomhedskonto på Trustpilot og derefter på Bliv ringet op. Når du har udfyldt formularen, bliver du kontaktet hurtigst muligt. 

Related articles