Sådan kontakter du Trustpilots supportteam

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Har du spørgsmål om Trustpilots platform eller brug for hjælp med et teknisk problem? Kontakt Trustpilots supportteam for at få råd og vejledning.

Vores dygtige supportmedarbejdere kender platformen bedre end nogen andre og kan hjælpe dig med vidt forskellige ting som at løse konkrete problemer og optimere din brug af Trustpilot.

Du kan kontakte support via:

• En kontaktformular
  • Live chat
  • Telefon

Trustpilots pakker giver adgang til forskellige typer hjælp. Men uanset hvilken pakke du har, er det altid de samme dygtige supportmedarbejdere, der står til rådighed.

Vores supportteam sidder klar mandag til fredag i følgende tidsrum:

Tidszone Åbningstider
CET 09.00-00.00
GMT 08.00-23.00
UTC-5 (EST) 03.00-18.00
UTC-7 (MST) 01.00-16.00

På vores supportcenter kan du også finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål samt artikler og guides til, hvordan du får mest muligt ud af Trustpilot.

Kontaktformular

Alle kan sende os en besked via vores kontaktformular og vil derefter blive kontaktet af en supportmedarbejder hurtigst muligt.

Hvis du sender en besked uden for vores åbningstider, bliver du kontaktet den følgende arbejdsdag.

Live chat

Med vores live chat-funktion kommer du i kontakt med en supportmedarbejder med det samme. Hér kan du få hjælp til akutte problemer eller svar på hurtige spørgsmål.

Sådan åbner du live chatten:

• Gå ind på supportcentret, og klik på Hjælp i nederste højre hjørne. Indtast din tekst i søgefeltet, klik på Enter og derefter Live chat, så kommer du i kontakt med en af vores supportmedarbejdere.
  • Gå ind på din virksomhedskonto, klik på Hjælp i nederste højre hjørne og derefter Live chat.

Du skal muligvis opgradere din pakke for at få adgang til vores live chat.

Telefon

Afhængig af hvilken pakke du har, kan du anmode om at blive ringet op af Trustpilots supportteam. Du finder nummeret øverst i højre hjørne på din virksomhedskonto.

Mød vores supportteam

Bag de løste support-sager er der en dygtig supportmedarbejder, som sidder på et af vores kontorer i København, London, New York og Denver.

Vores dedikerede supportmedarbejdere vil gøre alt, hvad de kan, for at hjælpe dig. Med dig og dine behov for øje er de med til at sikre, at du som bruger får mest muligt ud af Trustpilot.

Mød nogle af Trustpilots supportmedarbejdere: