Sådan kontakter du Trustpilots supportteam

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Har du spørgsmål om Trustpilot-platformen, eller har du brug for hjælp til at løse et teknisk problem? Kontakt Trustpilots supportteam for at få råd og vejledning.

Vores dygtige supportmedarbejdere kender platformen bedre end nogen andre og kan hjælpe dig med at løse alt fra konkrete problemer, til hvordan du får mest muligt ud af din Trustpilot-implementering.

Du kan kontakte support via:

• En kontaktformular
  • Live chat
  • Telefon

De forskellige pakker giver adgang til forskellige typer hjælp. Uanset hvilken pakke du har, er det dog altid de samme dygtige supportmedarbejdere, der står til rådighed.

Kontaktformular Live chat Telefon
Free
Lite
Pro
Enterprise

Vores supportteam sidder klar mandag til fredag i følgende tidsrum:

Tidszone Åbningstider
CET 09.00-00.00
GMT 08.00-23.00
UTC-5 (EST) 03.00-18.00
UTC-7 (MST) 01.00-16.00

På vores supportcenter kan du også finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål samt artikler og guides til, hvordan du får mest muligt ud af Trustpilot-platformen.

Kontaktformular

Alle kan sende os en besked via vores kontaktformular og vil derefter blive kontaktet af en supportmedarbejder hurtigst muligt.

Hvis du sender en besked uden for vores åbningstid, bliver du kontaktet den følgende arbejdsdag.

Live chat

Med live chat-funktionen kommer du med det samme i kontakt med en supportmedarbejder. Den er velegnet til at få hjælp til akutte problemer eller svar på hurtige spørgsmål.

Sådan åbner du live chatten:

• supportcentret skal du klikke på Hjælp i nederste højre hjørne af skærmen. Indtast din tekst i søgefeltet, og klik derefter på Live chat.
  • På din virksomhedskonto skal du klikke på Hjælp i nederste højre hjørne af skærmen og derefter på Live chat i Hjælp-vinduet.

Live chatten er kun tilgængelig for kunder med betalte pakker.

Telefon

Hvis du har Pro- eller Enterprise-pakken, kan du ringe direkte til Trustpilots supportteam. Du finder nummeret nederst i venstre hjørne på din virksomhedskonto.

Mød vores supportteam

Bag de løste support-sager er der en dygtig supportmedarbejder, som sidder i et af vores kontorer i København, London, New York eller Denver.

Vores supportmedarbejdere vil gøre alt, hvad de kan, for at løse dit problem. De er dedikerede til at yde førsteklasses kundeservice, så alle vores kunder får mest muligt ud af Trustpilot.

Her er Trustpilots supportteam: