Hvordan kontakter jeg Trustpilots supportteam?

Du kan komme i kontakt med Trustpilots supportteam på flere måder, deriblandt via en kontaktformular, live chat og telefon, men vi anbefaler dig dog at kigge på support.trustpilot.com/hc/da først. Her kan du finde adskillige opdaterede artikler og vejledninger og få svar på eventuelle spørgsmål om din konto og Trustpilot.

Vores supportteam arbejder hele tiden på at yde service i verdensklasse og komme med løsninger, hjælp og rådgivning til de problemer, vores kunder oplever. Vi er et globalt team af erfarne og engagerede medarbejdere, der sidder på vores kontorer i København, London, Berlin, New York og Denver.

Med vores store viden og ekspertise hjælper vi dagligt brugerne med deres spørgsmål, ønsker og problemer for at sikre, at du får en god oplevelse med Trustpilot.

Kontaktformular

Brug vores kontaktformular til at sende os en besked, og så hører du fra os hurtigst muligt.

Hvis du sender os en besked uden for normal arbejdstid (se nedenfor), får du et svar, så snart supportteamet er tilbage på kontoret.

Live chat

Brug vores live chat til at komme i direkte kontakt med en medarbejder fra vores team.

Du finder chat-funktionen i nederste højre hjørne af skærmen på vores supportcenter og din virksomhedskonto.

Telefon

Brugere med et Pro- eller Enterprise-abonnement kan ringe direkte til Trustpilots supportteam.

Du finder nummeret i nederste venstre hjørne på din virksomhedskonto.

Åbningstider:

Vi tilbyder dedikeret support fra vores globale kontorer mellem klokken 9.00 og 24.00 CET.

Åbningstiderne varierer fra kontor til kontor:

• London: Mandag - fredag, 9.00 - 18.00 (GMT)
  • København: Mandag - fredag, 9.00 - 16.30 (CET)
  • Berlin: Mandag - fredag, 9.00 - 16.30 (CET)
  • New York: Mandag - fredag, 9.00 - 18.00 (UTC -5)
  • Denver: Mandag - fredag, 8.30 - 17.00 (UTC -7)

Mød vores supportteam

Med kontorer i London, København, Berlin, New York og Denver er der altid en dygtig og venlig medarbejder, der står klar til at hjælpe vores brugere, så de får mest muligt ud af deres Trustpilot-oplevelse.

Hér er Trustpilots supportteam: