Hvordan kontakter jeg Trustpilots Support Team?

Trustpilots Support Team hjælper kunder og virksomheder med at få mest muligt ud af deres Trustpilot oplevelse.

Vores Support Team arbejder hele tiden på at give service i verdensklasse, og vi kommer med løsninger, assistance og rådgivning til ethvert problem vores kunder måtte have. Vi er et globalt hold med kontorer i København, London, Berlin og New York, der består af erfarne og engagerede mennesker.

Vi løser dagligt brugernes spørgsmål og problemer for at sikre, at du får en god oplevelse med Trustpilot.

Virksomheder kan kontakte os direkte via vores kontaktformular, telefon og chat.

Forbrugere kan kontakte os gennem vores kontaktformular og chatte med os via vores Supportcenter.

Åbningstider:

Alle vores brugere kan kontakte vores Support Team mellem kl. 9-24 (CET). Herunder kan du se arbejdstiden for vores tre kontorer, i de forskellige tidszoner:

• London, mandag - fredag, 9:00 - 18:00 (GMT)
    • København, mandag - fredag, 9:00 - 16:30 (CET)
    • Berlin, mandag - fredag, 9:00 - 16:30 (CET)
    • New York, mandag - fredag, 9:00 - 18:00 (UTC -5)

Ud over at tilbyde personlig support har alle brugere også adgang til vores support-hjemmeside, support.trustpilot.com, som indeholder artikler og guides til den generelle brug af Trustpilot.

Mød vores Support Team: