Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan tilføjer du en TrustBox i Shopify Følg

Åbn alle

Denne guide er til Shopify-brugere, der gerne vil implementere en TrustBox på deres hjemmeside.

I Shopify tilføjes TrustBoxe som brugerdefinerede snippets. Du kan oprette og redigere din butiks indhold og indsætte HTML, JavaScript og CSS-blokke hvor som helst i Shopify ved at tilføje en ny snippet.

Sådan indsætter du en TrustBox på din hjemmeside:
  1. Gå til Online Store / Themes
  2. Klik på ... og derefter på Edit HTML/CSS
  3. Vælg Add a new snippet.
  4. Opret en ny snippet til body af Trustpilots kode-snippet, og giv den navnet på den TrustBox, du gerne vil implementere, f.eks. carouseltrustboxbody. Vælg Create snippet.
  5. Gå til Integrationer på din virksomhedskonto og vælg TrustBox-bibliotek.
  6. Find den TrustBox, du ønsker at implementere, og vælg Lær mere for at at se instruktionerne.
  7. Kopiér body af TrustBoxens kode-snippet
  8. Indsæt den kopierede body i den nye kode-snippet carouseltrustboxbody.
  9. Klik på Save.
  10. Gentag trin 3 til 9, men kald din snippet script i stedet for body, f.eks. carouseltrustboxscript
  11. Kopiér script af TrustBoxens kode-snippet.
  12. Gå til Layout og vælg standard-layoutet theme.liquid, eller vælg det layout, du bruger.
  13. Indsæt {% include 'trustboxscript' %} mellem <head></head>
  14. Indsæt {% include 'carouseltrustboxbody' %} der hvor du gerne vil vise TrustBoxen, f.eks. mellem <body></body>.
  15. Din TrustBox burde nu være synlig på din hjemmeside.
Sådan indsætter du flere TrustBoxe på din hjemmeside:

I den første del af denne artikel har vi brugt vores Carousel TrustBox som eksempel på, hvordan du implementerer en TrustBox på din hjemmeside. Nu vil vi bruge vores Horizontal TrustBox til at beskrive, hvordan du implementerer flere TrustBoxe.

I vores TrustBox-bibliotek kan du se vores foreslåede placeringer for hver TrustBox.
  1. Opret en ny snippet til body af Horizontal TrustBoxen ved at følge trin 4 til 9 i 'Sådan tilføjer du en TrustBox på din hjemmeside'
  2. Gå til theme.liquid under Add a new snippet.
  3. Indsæt {% include 'horizontaltrustboxbody' %} mellem <footer></footer>, der hvor du gerne vil vise TrustBoxen, f.eks. over PayPal-knappen.
  4. Begge TrustBoxe vil nu blive vist på din hjemmeside.
Sådan fjerner du en TrustBox fra din hjemmeside
  1. Gå til theme.liquid under Layout.
  2. Fjern den kode-snippet, du tidligere har tilføjet mellem <head></head> i trin 13 og mellem <body></body> i trin 14 (se Hvordan indsætter du en TrustBox på din hjemmeside).
  3. Klik på Save.
  4. Gå til snippets.
  5. Klik på den snippet, du gerne vil slette.
  6. Klik på Papirkurv-ikonet.
  7. Klik på Delete for at slette din snippet permanent.