Sådan importerer og integrerer du produktanmeldelser fra tredjeparter

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Hvis din virksomhed har indsamlet produktanmeldelser via en anden anmeldelsesplatform, og du ønsker at samle dem ét sted, kan du importere og integrere dem med Trustpilot.

Når du har integreret dine anmeldelser, vises stjernebedømmelser for dine eksisterende produkter i organiske søgninger. Du kan også bruge Google Ads til at fremhæve specifikke søgeresultater.

Sådan importerer du produktanmeldelser

1. Opret en CSV-fil med dine anmeldelser, og angiv oplysningerne i denne rækkefølge:
      • Kundens navn
      • Produktets navn
      • SKU
      • Anmeldelsesindhold
      • Stjernebedømmelse (1 til 5 uden decimaler)
      • Dato og klokkeslæt for oprettelse, som skal formateres i henhold til ISO 8601 (f.eks. 2015-11-21T01:51:17+00:00).

Oplysningerne i filen burde se sådan ud:

"Jens";"Produktnavn 1";"sku1";"Godt produkt!";"5";"2015-11-21T01:51:17+00:00"
"Julie";"Produktnavn 2";"sku2";"Dårligt produkt :-(";"1";"2015-11-21T01:51:17+00:00"
"Maria";"Produktnavn 3";"sku3";"Produktet er ok ...";"3";"2015-11-21T01:51:17+00:00"
              1. Gå ind på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Produktanmeldelser > Tredjepartsanmeldelser, og klik på Importér anmeldelser.
              2. Acceptér Trustpilots vilkår og betingelser, og klik på Fortsæt.
              3. Træk dine CSV-filer til datafeltet.
              4. Gennemgå indholdet af filen, og klik på Bekræft for at færdiggøre import af dine anmeldelser.

Når dine tredjepartsanmeldelser er blevet importeret, kan du bruge en af vores MultiSource-TrustBoxe til at vise dem på dit website.

Sådan integrerer du produktanmeldelser

Alle dine produktanmeldelser kan tilgås gennem fire API calls, hvoraf to af dem indeholder dine importerede produktanmeldelser indsamlet via tredjeparter, og de to andre indeholder dine produktanmeldelser indsamlet via Trustpilot. Du kan bruge dem til at:

1. Vise den samlede stjernebedømmelse for alle dine Trustpilot-produktanmeldelser for et givet produkt ved at anvende metoden Get product reviews summary.
          2. Vise produktanmeldelserne, du har indsamlet via Trustpilot, med metoden Get product reviews.
          3. Vise den samlede stjernebedømmelse for alle dine importerede produktanmeldelser for et givet produkt med metoden Get imported product reviews summary. Oversigten indeholder oplysninger om stjernegennemsnit, fordeling og antal anmeldelser med forskellige stjernebedømmelser.
          4. Hente oplysninger om individuelle importerede produktanmeldelser fra API'et, dvs. brugerens navn, oprettelsesdatoen, stjernebedømmelsen og anmeldelsens tekst ved hjælp af metoden Get imported product reviews.