Sådan importerer og integrerer du produktanmeldelser fra tredjeparter

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Hvis din virksomhed har indsamlet produktanmeldelser via en anden anmeldelsesplatform, og du ønsker at samle dem ét sted, kan du importere og integrere dem med Trustpilot. I denne artikel kan du læse, hvordan du gør.

Ud over at blive samlet ét sted, tæller anmeldelser modtaget fra eksterne kilder, som du har integreret med Trustpilot, med i din stjernebedømmelse. Derudover kan du bruge Google Ads til at promovere bestemte søgeresultater, og dine stjernebedømmelser kan begynde at blive vist i organiske søgninger. Sådan kommer du i gang:

Opret en fil med dine produktanmeldelser

Først skal du oprette en fil med de anmeldelser, du ønsker at integrere med Trustpilot. Lav et regneark og angiv oplysningerne i denne rækkefølge:

1. Kundenavn
  2. Produktnavn
  3. SKU'er - Sørg for, at dine SKU'er matcher dem, du bruger til Trustpilot-produktanmeldelser.
  4. Anmeldelsesindhold
  5. Stjernebedømmelse (1 til 5 uden decimaler)
  6. Dato og klokkeslæt for oprettelse, som skal formateres i henhold til ISO 8601 (f.eks. 2015-11-21T01:51:17+00:00).

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at inkludere disse felter som overskrifter i dit regneark.

Gem din fil i .CSV-format (adskilt af semikolon). Oplysningerne i filen burde se sådan ud:

"Jens";"Produktnavn 1";"sku1";"Godt produkt!";"5";"2015-11-21T01:51:17+00:00"
  "Julie";"Produktnavn 2";"sku2";"Dårligt produkt :-(";"1";"2015-11-21T01:51:17+00:00"
  "Maria";"Produktnavn 3";"sku3";"Produktet er ok ...";"3";"2015-11-21T01:51:17+00:00"

Bemærkninger til formateringen af din fil:

• Det er valgfrit, om du vil angive en dato. Hvis du vælger ikke at gøre det, indstiller vores system datoen til den dag og det tidspunkt, filen blev uploadet.
  • Sørg for, at alle felter er adskilt af semikolon og ikke kommaer. Det kan du gøre ved at gemme din fil i CSV-format med semikolon som skilletegn.
  • Alle inkluderede individuelle data skal angives med dobbelt anførselstegn (" ").
  • Hvis dine anmeldelser indeholder dobbelte anførselstegn, skal du erstatte dem med enkelte anførselstegn. F.eks. skal "Jeg elsker mit "nye" kamera!" ændres til "Jeg elsker mit 'nye' kamera!". Funktionen "Find og erstat" i dit regneark kan hjælpe med dette.

Importér dine produktanmeldelser

Når du har tilføjet alle anmeldelsesdata, og din fil er klar i .CSV-format, kan du importere og integrere den med Trustpilot.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Produktanmeldelser > Tredjepartsanmeldelser, og klik på Importér anmeldelser.
  1. Acceptér Trustpilots vilkår og betingelser, og klik på Fortsæt.
  1. Træk din CSV-fil til datafeltet.
  1. Gennemgå indholdet af filen, og klik på Bekræft for at færdiggøre import af dine anmeldelser.

Bemærk: Hvis du får en fejlmeddelelse, skal du dobbelttjekke, om din fil indeholder tomme felter eller ikke er formateret korrekt. Klik på Vis fejl for at få vist, hvor fejlen er.

Når dine tredjepartsanmeldelser er blevet importeret, kan du bruge vores Product Reviews MultiSource SEO TrustBox til at vise dem på dit website. Denne TrustBox gør indholdet indekserbart for søgemaskiner og kan bruges til at vise Rich Snippets i Google-søgeresultater.

Vigtigt vedrørende Google Shopping

Vær opmærksom på, at dine importerede anmeldelser fra tredjepart ikke vises i Google Shopping. De tæller med i den samlede stjernebedømmelse for det specifikke produkt samt Rich Snippets, men de sendes ikke til Google Shopping.