Sådan importerer og integrerer du produktanmeldelser, du har indsamlet uden for Trustpilot

Har din virksomhed indsamlet produktanmeldelser uden for Trustpilot? Du kan nemt importere og integrere dine produktanmeldelser med Trustpilot, men bemærk, at det ikke er muligt at importere brugeranmeldelser.

Sådan importerer du produktanmeldelser

Gå til Produktanmeldelser på din virksomhedskonto, og klik på fanen Import.

Upload en Comma Separated Values (CSV)-fil med nedenstående format, hvor felterne er adskilt af semikolon ;

Jens;Produktnavn 1;sku1;"Godt produkt!";5;2015-11-21T01:51:17+00:00
Anne;Produktnavn 2;sku2;"Dårligt produkt :-(";1;2015-11-21T01:51:17+00:00
Mette;Produktnavn 3;sku3;"OK produkt ...";3;2015-11-21T01:51:17+00:00

Angiv oplysningerne i denne rækkefølge:

• Kundenavn
  • Produktnavn
  • SKU
  • Anmeldelse
  • Stjernebedømmelse (1 til 5 uden decimaler)
  • Dato og tidspunkt for oprettelse – Dette felt er valgfrit. Hvis du inkluderer det, skal det formateres i henhold til ISO 8601 (f.eks. 2015-11-21T01:51:17+00:00). Inkluderer du ikke disse oplysninger, viser Trustpilot som standard datoen for upload.

Send CSV-filen til din customer success manager, så importerer vi den. Når vi har verificeret og behandlet din fil, bliver anmeldelserne synlige på dit website. Du kan integrere alle dine importerede produktanmeldelser på denne måde.

Efter import

Alle dine produktanmeldelser bliver samlet i to separate API calls, et der indeholder dine importerede produktanmeldelser og et andet med dine Trustpilot-produktanmeldelser.

Sådan integrerer du nemt dine Trustpilot-produktanmeldelser og importerede produktanmeldelser

Product Reviews MultiSource TrustBoxen er den nemmeste metode til at importere og vise alle dine produktanmeldelser fra Trustpilot og fra andre sider for et givent produkt.

SEO-fordele

Hvis de integreres korrekt med Rich Snippets via schema.org, kan de importerede produktanmeldelser give SEO-fordele. Bemærk, at kopieret indhold har en negativ indvirkning på SEO, så derfor anbefaler vi, at du kun viser individuelle anmeldelser på ét sted. Læs mere om produktanmeldelser og SEO.

Stjernebedømmelser

• Organisk søgning: Hvis implementeringen er udført korrekt, vil du kunne se stjernebedømmelser for dine produkter i organiske søgninger. Læs mere her.
  • Betalt søgning/Google AdWords: Virksomheder kan bruge Google AdWords til at fremme visse søgeresultater. Produkter med stjernebedømmelser (i organiske søgninger) vises i Google AdWords.
  • Google Shopping og annoncer med produktinformation: Trustpilot sender ikke dine importerede produktanmeldelser til Google, men du er velkommen til at få hjælp fra den platform, du tidligere har brugt til at indsamle anmeldelser. Nogle platforme fortsætter med at sende anmeldelser i 12 måneder, efter kontrakten er afsluttet.

Vejledning til udviklere:

• Du kan importere lige så mange produktanmeldelser, du vil, men du kan kun importere én gang.
  • De importerede produktanmeldelser vil kun blive vist på dit website.

Bemærk: I henhold til Trustpilots kontrakter må du kun importere produktanmeldelser, som du har ret til at bruge.

Se her hvordan du kan integrere dine produktanmeldelser:

Sådan får du et overblik over dine Trustpilot-produktanmeldelser

Start med at vise dine Trustpilot-produktanmeldelsers samlede stjernebedømmelse for et produkt. Oversigt-API'et for produktanmeldelser indeholder oplysninger om stjernegennemsnit, fordeling og antal af anmeldelser med forskellige stjernebedømmelser.

Du finder API-dokumentation her.

Sådan får du adgang til dine Trustpilot-produktanmeldelser

Vis de produktanmeldelser, du har samlet via Trustpilot. Dine kunder vil kunne se hver anmeldelses indhold, oprettelsesdato, stjernebedømmelse, ID og navnet på den kunde der har skrevet anmeldelsen.

Du finder API-dokumentation her.

Sådan får du en oversigt over dine importerede produktanmeldelser

Du kan få en oversigt over dine importerede produktanmeldelser ved hjælp af dette API, enten for et enkelt SKU eller for flere SKU'er. Brug denne information til at vise den samlede stjernebedømmelse for et produkt. Oversigten indeholder oplysninger om stjernegennemsnit, fordeling og antal af anmeldelser med forskellige stjernebedømmelser.

Sådan får du adgang til dine importerede produktanmeldelser

Du kan få dine importerede produktanmeldelser med dette API ved hjælp af dit business unit-ID og SKU(er). Data hentet fra API'et indeholder individuelle produktanmeldelser samt anmelderens navn, oprettelsesdato, stjernebedømmelse og anmeldelse.

API-dokumentation for dette afsnit kan findes her.