Sådan importerer og integrerer du produktanmeldelser, du har indsamlet uden for Trustpilot

Har din virksomhed indsamlet produktanmeldelser uden for Trustpilot? Nu har du mulighed for at importere dem til Trustpilot.

Det er nemt at importere dine eksterne produktanmeldelser - du skal bare sende os en tekstfil i det følgende format, hvor felterne er adskilt af semikolon;

• Kundenavn
  • Produktnavn
  • SKU
  • Anmeldelse
  • Stjernebedømmelse (1 til 5 uden decimaler)
  • Dato og klokkeslæt for oprettelse (Bemærk: dette felt er valgfrit og skal formateres i henhold til ISO 8601, f.eks.: 2015-11-21T01:51:17+00).

Send filen til din Account Manager og så sørger vi for at importere anmeldelserne, så snart vi modtager tekstfilen. Kontroller, at filen har det rette format med informationerne i denne rækkefølge: kundenavn; produktnavn; SKU; kommentar; stjernebedømmelse; dato og klokkeslæt. Vi giver dig besked, når vi har importeret dine data, og så skal vi bruge et par dage til at verificere og behandle anmeldelserne. Når det er gjort, kan du integrere alle dine importerede anmeldelser på din hjemmeside.

Efter import

Alle dine produktanmeldelser bliver samlet i to separate API calls; ét, der indeholder dine importerede produktanmeldelser, og ét, der indeholder dine Trustpilot produktanmeldelser.

Sådan integrerer du nemt dine Trustpilot produktanmeldelser og importerede produktanmeldelser

Product Reviews MultiSource TrustBoxen er den nemmeste metode til at importere og samlet vise alle dine produktanmeldelser fra Trustpilot og fra andre sider for et givent produkt. Denne TrustBox findes også i en SEO-version, Product Reviews MultiSource SEO, så du kan få SEO-fordele fra alle dine produktanmeldelser.

SEO-fordele

Afhængigt af din integration, kan importerede produktanmeldelser have SEO-fordele, hvis de bliver integreret korrekt med schema.org Rich Snippets. Kopieret indhold har en negativ indvirkning på SEO, og vi anbefaler derfor, at du kun viser individuelle anmeldelser på ét sted. Læs mere om produktanmeldelser og SEO.

Stjernebedømmelser

• Organisk søgning: Hvis implementeringen er udført korrekt, vil du kunne se stjernebedømmelser for dine produkter i organiske søgninger. Læs mere her.
  • Betalt søgning/Google AdWords: Virksomheder kan bruge Google AdWords til at fremme visse søgeresultater. Produkter med stjernebedømmelser (i organiske søgninger) vises i Google AdWords.
  • Google Shopping og annoncer med produktinformation: Trustpilot sender ikke dine importerede produktanmeldelser til Google. Din virksomhed har mulighed for at dele dem, eller du kan bede din tidligere leverandør af produktanmeldelser om hjælp. Nogle leverandører fortsætter med at sende anmeldelser i op til 12 måneder efter, en kontrakt er ophørt.

Integrationsguide

Dette er en vejledning til udviklere, der forklarer hvordan man integrerer importerede produktanmeldelser på en hjemmeside.
  • Du kan importere lige så mange produktanmeldelser, som du vil, men du kan kun importere én gang.
  • De importerede produktanmeldelser vil kun blive vist på din hjemmeside.
Husk at de juridiske betingelser, du godkendte, da du tilmeldte dig Trustpilot, angiver ,at du kun har tilladelse til at importere produktanmeldelser, du har ret til at bruge.

Se her, hvordan du kan integrere dine produktanmeldelser:

Sådan får du et overblik over dine Trustpilot produktanmeldelser

Start med at vise dine Trustpilot produktanmeldelsers samlede stjernebedømmelse for et produkt. Oversigt-API'et for produktanmeldelser indeholder oplysninger om stjernegennemsnit, -fordeling og -tal.

API-dokumentation for dette afsnit kan findes her.

Sådan får du adgang til dine Trustpilot produktanmeldelser

Nu kan du vise de produktanmeldelser, du har indsamlet via Trustpilot. Dine kunder vil kunne se anmeldelsens indhold, datoen den er oprettet, stjernebedømmelsen, ID og navnet på den kunde, der har skrevet anmeldelsen.

API-dokumentation for dette afsnit kan findes her.

Sådan får du en oversigt over dine importerede produktanmeldelser

Du kan få en oversigt over dine importerede produktanmeldelser ved hjælp af dette API, enten for et enkelt SKU eller for flere SKU'er. Du kan bruge denne information til at vise den samlede stjernebedømmelse for et produkt. Oversigten indeholder information om stjernebedømmelser, -fordeling og -tal.

Sådan får du adgang til dine importerede produktanmeldelser

Du kan få dine importerede produktanmeldelser ved hjælp af dette API, enten via et business unit-ID eller SKU(er). Data hentet fra API'et indeholder en række individuelle produktanmeldelser, herunder de følgende detaljer: anmelderens navn, oprettelsesdato, stjernebedømmelse og anmeldelse.

API-dokumentation for dette afsnit kan findes her.