Sådan importerer og integrerer du produktanmeldelser indsamlet via andre kilder end Trustpilot

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Har din virksomhed indsamlet produktanmeldelser via andre kilder end Trustpilot? Du kan let importere og integrere disse anmeldelser med Trustpilot, så du har dem samlet ét sted.

Når du har integreret dine anmeldelser, bliver stjernebedømmelser tilføjet til dine eksisterende produkter i organiske søgeresultater. Du kan også bruge Google Ads til at fremhæve specifikke søgeresultater.

Du kan bruge din API til at vise dine tredjepartsanmeldelser, hvis du har Enterprise-pakken, og ellers kan du bruge vores MultiSource-TrustBoxe.

Dine importerede produktanmeldelser fra tredjeparter kan have SEO-fordele, der kan gøre det nemmere for potentielle kunder at finde dine produkter i søgninger online. Du opnår automatisk disse SEO-fordele, hvis du bruger vores Product Reviews MultiSource SEO-TrustBox.

Bemærk: Vi sender ikke dine importerede produktanmeldelser til Google, men du er velkommen til at få hjælp fra den platform, du tidligere har brugt til at indsamle produktanmeldelser. Nogle platforme fortsætter med at sende anmeldelser i 12 måneder, efter kontrakten er afsluttet.

Importér produktanmeldelser

For at importere produktanmeldelser skal du:

1. Oprette en CSV-fil med dine anmeldelser. Værdierne skal stå mellem anførselstegn og være adskilt af semikolon, som f.eks.:
    "Jens";"Produktnavn 1";"sku1";"Godt produkt!";"5";"2015-11-21T01:51:17+00:00"
    "Anne";"Produktnavn 2";"sku2";"Dårligt produkt :-(";"1";"2015-11-21T01:51:17+00:00"
    "Mette";"Produktnavn 3";"sku3";"OK produkt";"3";"2015-11-21T01:51:17+00:00"

Angiv oplysningerne i denne rækkefølge:
    • Kundens navn
    • Produktets navn
    • SKU
    • Anmeldelsesindhold
    • Stjernebedømmelse (1 til 5 uden decimaler)
    • Dato og klokkeslæt for oprettelse, som skal formateres i henhold til ISO 8601 (f.eks. 2015-11-21T01:51:17+00:00).
  2. Gå ind på din virksomhedskonto > Produktanmeldelser > Tredjepartsanmeldelser, og klik på Importér en ny fil.
  3. Læs og acceptér Trustpilots vilkår og betingelser, og klik på Fortsæt.
  4. Træk din CSV-fil over til feltet under Upload en CSV-fil med dine produktanmeldelsesdata.
  5. Gennemgå indholdet af filen, og klik på Bekræft for at færdiggøre import af dine anmeldelser.

Tips:

• Du kan importere ligeså mange produktanmeldelser, som du vil.
  • De importerede produktanmeldelser vil kun blive vist på dit website.

Vigtigt: I henhold til vores kontrakter, må du kun importere produktanmeldelser, som du har rettighederne til at bruge.

Integrér produktanmeldelser indsamlet via Trustpilot og andre kilder

Alle dine produktanmeldelser kan tilgås gennem fire API calls, hvoraf to af dem indeholder dine importerede produktanmeldelser indsamlet via tredjeparter, og de to andre indeholder dine produktanmeldelser indsamlet via Trustpilot.

1. Ved hjælp af metoden Get product reviews summary kan du vise din samlede stjernebedømmelse af alle dine produktanmeldelser indsamlet via Trustpilot for et givet produkt.
  2. Ved hjælp af metoden Get product reviews kan du vise produktanmeldelser indsamlet via Trustpilot.
  3. Ved hjælp af metoden Get imported product reviews summary kan du vise den samlede stjernebedømmelse for et produkt. Oversigten indeholder oplysninger om stjernegennemsnit, fordeling og antal anmeldelser med forskellige stjernebedømmelser.
  4. Ved hjælp af metoden Get imported product reviews kan du trække oplysninger om individuelle produktanmeldelser fra API'en, såsom kundens navn, dato for oprettelse, stjernebedømmelse og anmeldelsesindhold.