Sådan sender du invitationspåmindelser

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Vil du gerne minde dine kunder om at skrive en anmeldelse? Så kan du sende dem en invitationspåmindelse og opmuntre dem til at give dig feedback.

Du kan sende påmindelser til kunder, som ikke reagerede på den oprindelige invitation. Ved at aktivere invitationspåmindelser giver du dem endnu en mulighed for at skrive en anmeldelse og kan dermed øge din nuværende konverteringsrate med op til 35 %.

Sådan konfigurerer du en invitationspåmindelse

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsindstillinger > Timing og frekvens, og aktivér Invitationspåmindelser.

1. Vælg forsinkelsesperioden for påmindelsen i rullemenuen, og klik på Gem ændringer.

Påmindelsen bliver sendt fra din oprindelige afsendermailadresse, hvis kunden ikke har skrevet en anmeldelse i løbet af forsinkelsesperioden.

• Aktivere påmindelser, før du opretter en invitation.
  • Aktivere påmindelser, før du fastlægger afsendelsen af invitationen.
  • Brugeren ikke har offentliggjort sin anmeldelse via et link til en anmeldelsesformular i en original invitation.

I følgende situationer bliver påmindelser ikke sendt:

• Hvis du ikke aktiverede påmindelser, før du oprettede invitationen, bliver påmindelsen ikke sendt (heller ikke selvom du foretager aktiveringen efterfølgende).
  • Hvis du aktiverede påmindelser, før du oprettede invitationen, men deaktiverede dem, før påmindelsen blev sendt, bliver fastlagte påmindelser heller ikke sendt.

Her er et eksempel på en invitationspåmindelse:

Skabelonen til invitationspåmindelser kan ikke redigeres og vises på samme sprog som din lokale destinationsside.