Sådan sender du invitationspåmindelser

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Vil du gerne minde dine kunder om at skrive en anmeldelse? Så kan du sende dem en invitationspåmindelse og opmuntre dem til at give dig feedback.

Du kan sende påmindelser til kunder, som ikke reagerede på den oprindelige invitation. Ved at aktivere invitationspåmindelser giver du dem endnu en mulighed for at skrive en anmeldelse og kan dermed øge din nuværende konverteringsrate med op til 35 %.

Sådan konfigurerer du en invitationspåmindelse

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsindstillinger > Timing og frekvens, og aktivér Invitationspåmindelser.
  2. Vælg forsinkelsesperioden for påmindelsen i rullemenuen, og klik på Gem ændringer.

Påmindelsen bliver sendt fra din oprindelige afsendermailadresse, hvis kunden ikke har skrevet en anmeldelse i løbet af forsinkelsesperioden.

Skabelonen til invitationspåmindelser kan ikke redigeres, og den bruger de samme sprogindstillinger som den optimerede invitationsskabelon.

Bemærk: Hvis du deaktiverer invitationspåmindelser, bliver planlagte invitationspåmindelser ikke sendt.

Her er et eksempel på en invitationspåmindelse: