Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan sender du en invitationspåmindelse Følg

Vi anbefaler funktionen Invitationspåmindelser til virksomheder, der vil minde deres kunder om at skrive en anmeldelse. En påmindelse vil blive sendt til kunder, der ikke skrev en anmeldelse efter den første invitationsemail. Ved at aktivere funktionen for invitationspåmindelser tilbyder du dine kunder endnu en mulighed for at skrive en anmeldelse. Invitationspåmindelser øger din nuværende konverteringsrate med 35%, og vi anbefaler, at du aktiverer funktionen for at øge antallet af anmeldelser, du modtager fra dine kunder.

Du har mulighed for at indstille forsinkelsen for dine invitationspåmindelser. Du kan bestemme, hvor lang tid, der skal gå, før påmindelsen sendes. For at indstille forsinkelsen skal du bare vælge det antal dage/uger, du gerne vil forsinke afsendelsen af påmindelsen.

Bemærk, at de afsenderinformationer, der bliver brugt i den første invitation, bliver genbrugt i påmindelsen.

Sådan udløses invitationspåmindelsen

Så snart du sender den første anmeldelsesinvitation til din kunde, bliver der automatisk lagt en påmindelse i kø i vores database.

Hvis kunden ikke skriver en anmeldelse under den forudindstillede forsinkelsesperiode, bliver påmindelsen automatisk sendt. Hvis du vælger at deaktivere påmindelsesfunktionen under forsinkelsesperioden, annullerer vores system automatisk alle invitationspåmindelser, der ligger i kø i vores database.

Skabelon til invitationspåmindelser

Bemærk: Skabelonen til invitationspåmindelser kan ikke redigeres, og den bruger de samme sprogindstillinger som din optimerede invitationsskabelon.