Sådan konfigurerer du timing og frekvens for dine invitationer

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

I denne artikel kan du læse om, hvordan du planlægger timing og frekvens for dine invitationer, og hvordan du indstiller invitationspåmindelser.

Gå ind på din virksomhedskonto og vælg Få anmeldelser > Invitationsindstillinger > Timing og frekvens.

Indstil dato for afsendelse af invitationer

Vælg, hvor lang tid der skal gå, fra kunden køber et produkt eller en serviceydelse hos din virksomhed.

Serviceanmeldelsesinvitationer:

Vælg antal dage, uger eller måneder i rullemenuen under Send en serviceanmeldelsesinvitation.

Produktanmeldelsesinvitationer:

Du har to muligheder: Under Send en produktanmeldelsesinvitation kan du vælge mellem at sende din produktanmeldelsesinvitation Sammen med serviceanmeldelsesinvitationen eller Som en separat invitation. Hvis du vælger at sende invitationerne separat, kan du bruge rullemenuen til at vælge, hvor mange dage, uger eller måneder der skal gå, fra serviceanmeldelsesinvitationen sendes, til produktinvitationen sendes.

Som standard sendes invitationer til kunden efter syv dage. Vi anbefaler denne ventetid for at sikre, at kunden modtager produktet før invitationen.

Indstil tidspunkt for afsendelse af invitationer

Du kan vælge tidspunktet for, hvornår dine invitationer sendes ud til dine kunder. Under Send invitationer på denne tid af dagen i rullemenuen kan du vælge et bestemt tidspunkt (klokkeslet er angivet i UTC).

Du har også mulighed for at sende e-mails på et automatisk optimeret tidpunkt, som beregnes ved hjælp af tidligere kundedata, der fastlægger, hvilken tid på dagen der er størst sandsynlighed for, at brugere besvarer invitationer. Denne funktion vælges i rullemenuen under Optimér automatisk

Hvor ofte vil du sende invitationer?

Du har flere valgmuligheder for, hvor ofte invitationer sendes til kunder, som foretager flere køb hos din virksomhed. Hvis du vil sende en invitation efter hvert køb, skal du aktivere muligheden Alle kunder bør inviteres til at skrive en anmeldelse efter hvert køb. Du har to andre valgmuligheder: Du kan indtaste antallet af dage, til de skal inviteres igen, eller du kan vælge standard, som er 3 år.

Invitationspåmindelser

Hvis du vil sende påmindelser til kunder, som du har inviteret, men som endnu ikke har skrevet en anmeldelse, kan du markere afkrydsningsfeltet under Invitationspåmindelser. I rullemenuen kan du vælge, hvor mange dage eller uger der skal gå, fra den første invitation blev sendt, til påmindelsen skal sendes, og klik derefter på Gem ændringer.

For at sende en påmindelse skal tre kriterier være opfyldt:

• Du skal aktivere påmindelser, før du opretter en invitation.
  • Påmindelser skal aktiveres, når invitationstidspunktet planlægges.
  • Anmelderen må ikke have sendt en anmeldelse ved at klikke på linket i den oprindelige invitation.

Bemærk: Hvis du deaktiverer invitationspåmindelser, bliver alle planlagte invitationspåmindelser annulleret og vil ikke blive sendt.

Læs mere om, hvordan du konfigurerer invitationsindstillinger i denne artikel.