Trustpilots BigCommerce-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Vores BigCommerce-integration gør det muligt for dig at automatisere indsamlingen af produkt- og serviceanmeldelser, tilføje forskellige TrustBox-widgets og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du gør.

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Installér integrationen

1. Gå ind på din virksomhedskonto på Trustpilot > Integrationer > E-commerce > BigCommerce. Klik på Connect.
  2. Du vil blive omdirigeret til siden Trustpilot Reviews på din BigCommerce konto. Klik herefter på Install.
  3. Læs vilkårene og markér feltet for at acceptere dem, og klik på Confirm.
  4. Vælg din Business Unit fra rullemenuen, og markér feltet for at acceptere vilkår og betingelser. Klik på Confirm.

Administrér integrationen

Når du har installeret integrationen, er Trustpilot-fanen tilgængelig på din BigCommerce Admin-side. Du finder den under Apps i panelet til venstre, hvor du kan administrere dine indstillinger.

Konfigurér dine invitationer

En ordre fra din BigCommerce-webshop trigger automatisk en invitation til dine kunder til at skrive serviceanmeldelser på Trustpilot. Sådan konfigurerer du dine invitationer:

1. Gå til Apps > Trustpilot Reviews fra din BigCommerce Admin-side.
  2. Under Invitations konfigurerer du invitationstriggeren Invitation trigger ved at vælge mellem to muligheder. Vælger du Order confirmed, bliver der sendt en invitation til dine kunder, mens deres ordrer bliver behandlet, og vælger du Order completed, bliver der først sendt en invitation til dine kunder, når deres ordrer er færdigbehandlet.
  3. Du kan også angive Sender Name, Reply-to Email, Trustpilot website, Send Delay, Language of email template og email template.
  4. Klik til sidst på Gem ændringer.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du indsamler produktanmeldelser via Trustpilot, kan du inkludere dem i dine invitationer ved at følge disse trin:

1. Gå til Apps > Trustpilot Reviews fra din BigCommerce Admin-side. Klik på Product Reviews.
  2. Brug skydeknappen Enable to start getting product reviews under Turn product review invitations on for at aktivere produktanmeldelser.
  3. Udfyld produktoplysningerne SKU (Stock Keeping Unit), GTIN (Global Trade Item Number) og MPN (Manufacturer Part Number) – disse felter er dog valgfrie.
  4. Klik til sidst på Gem ændringer.

Invitér kunder

Du kan invitere de kunder, der har afgivet en ordre inden for den sidste uge til 6 måneder, ved at følge disse trin:

1. Gå til Apps > Trustpilot Reviews fra din BigCommerce Admin-side, og klik på Past Orders.
  2. Vælg den ønskede tidsperiode under Select all your orders from the past.
  3. Klik på Sync up orders for at gemme.

Tilføj eller slet en TrustBox

Du kan tilføje flere TrustBox-widgets til dit website ved hjælp af din BigCommerce-integration.

1. Gå til Apps > Trustpilot Reviews fra din BigCommerce Admin-side, og klik på TrustBox.
  2. Klik på Try it out, og vælg den TrustBox, du ønsker at bruge.
  3. Vælg hvilken side TrustBoxen skal placeres på. Du kan se, hvordan TrustBoxen vil se ud på din side, ved at trække den over på den.
  4. Når du er tilfreds med TrustBoxens placering og layout, skal du klikke på Publish changes.
  5. Hvis du vil slette en TrustBox fra dit site, skal du føre markøren hen over den og klikke på papirkurven. Klik herefter på Publish changes.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, hvis du ikke vil bruge den længere. Du skal blot gøre følgende:

1. Gå til Apps > Trustpilot Reviews fra din BigCommerce Admin-side.
  2. Klik på Clear the Integration Key under Settings, og derefter på Save changes.

Hvis du gerne vil slette integrationen, skal du gøre følgende:

1. Gå til Apps > My Apps fra din BigCommerce Admin-side.
  2. Find Trustpilot Reviews og klik på Uninstall.

Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.