Sådan downloader, installerer og konfigurerer du Trustpilots gratis BigCommerce-app

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Med Trustpilots gratis BigCommerce-app kan du automatisk indsamle service- og produktanmeldelser. Du kan også tilføje TrustBoxe og sende anmeldelsesinvitationer til tidligere kunder.

I denne artikel kan du læse, hvordan du forbinder Trustpilot med BigCommerce.

Bemærk: Denne integration er udviklet til virksomheder, som bruger BigCommerces e-commerce-platform. Se vores andre integrationer, hvis du bruger en anden platform. Sørg for at deaktivere andre automatiske invitationsmetoder, så invitationerne ikke sendes til dine kunder flere gange.

Bemærk: Denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Fordele ved BigCommerce-appen

• Automatisér dine invitationer – nye ordrer vil automatisk trigge en invitation til dine kunder.
  • Send invitationer til dine tidligere kunder.
  • Tilføj TrustBoxe til din webshop.

Forbind Trustpilot med BigCommerce-appen

Sådan forbinder du Trustpilot med BigCommerce:

1. Gå til din virksomhedskonto > Integrationer > eCommerce-integrationer > BigCommerce, og klik på Forbind.
  2. Derefter vil du blive bedt om at logge ind på din BigCommerce-konto.
  3. Klik på Install under Trustpilot Reviews.
  4. Gennemgå siden med adgangstilladelse, og klik på Confirm.
  5. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind med dine loginoplysninger fra din virksomhedskonto på Trustpilot.
  6. Læs de juridiske betingelser, markér feltet ud for I understand and accept the above, og klik på Confirm.

Når du har installeret appen, kan du:

• Ændre dine invitationsindstillinger og vælge din invitationstrigger.
  • Aktivere produktanmeldelsesinvitationer, hvis du bruger vores produktanmeldelser.
  • Invitere tidligere kunder til at skrive en anmeldelse.
  • Tilføje TrustBoxe.

Konfigurér invitationstriggeren

1. Under General kan du indstille, hvad der skal trigge afsendelsen af invitationer til dine kunder.
  2. Vælg din invitationstrigger fra rullemenuen.
    • Vælg Order confirmed, hvis du vil invitere dine kunder, når status på din BigCommerce-ordre er "Awaiting Fulfillment", "Awaiting Shipment" eller "Awaiting Pickup".
    • Vælg Order completed, hvis du vil invitere dine kunder, når status på BigCommerce-ordren er "Shipped" eller "Completed".
  3. Klik på Save changes.

Opdatér dine invitationsindstillinger

Du kan opdatere dine invitationsindstillinger under Invitations. Her kan du skræddersy:

• Sender Name: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din invitation. Afsendermailen er som standard Trustpilots noreply.invitations-mailadresse.
  • Reply-to Email: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, hvis de svarer på din mail.
  • Trustpilot website: Den destinationsside på Trustpilot, hvor dine kunder skriver deres anmeldelser, f.eks. www.trustpilot.com eller dk.trustpilot.com.
  • Send Delay: Angiv, hvor mange dage der skal gå, før vi sender en invitation til din kunde. Du kan højst angive 90 dage.

Send produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du bruger Trustpilots produktanmeldelsesfunktion, kan du sende produktanmeldelsesinvitationer med BigCommerce-appen.

1. Klik på Product Reviews, og brug skydeknappen til at aktivere Product review invitations.
  2. For at kunne sende produktanmeldelsesinvitationer skal du bruge SKU-rullemenuen under SKU (Stock Keeping Unit) til at angive, hvor du gemmer dine SKU'er.
    • Klik på linket Check that all your products have SKUs for at kontrollere, om alle dine produkter har SKU'er. Hvis der mangler data, kan du gå tilbage til Admin products og opdatere feltet med manglende SKU-oplysninger.
  3. Du kan også vælge GTIN- og MPN-felterne i rullemenuen, men disse er valgfrie.
  4. Klik på Save changes, når du er færdig.

Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse

Med BigCommerce-appen kan du invitere tidligere kunder fra de seneste 7 dage og op til 6 måneder til at skrive en anmeldelse.

1. Vælg det ønskede tidsinterval i Past Orders, og klik på Sync up orders.
  2. Hvis en ordre ikke er blevet synkroniseret korrekt, kan du sende invitationen igen ved at klikke på Re-sync.

Tilføj en TrustBox med BigCommerce-appen

Du kan tilføje TrustBoxe til dine websider med BigCommerce-appen.

1. Gå til BigCommerce Admin > Trustpilot App, og vælg Try it out under TrustBox. Her finder du en liste over TrustBoxe og en forhåndsvisning af din webshop.
  2. Tilføj en TrustBox ved at trække den hen til forhåndsvisningen af dit website. Du kan placere TrustBoxe på din destinationsside, kategoriside eller produktside.
    • Hvis du vil placere en TrustBox på en anden side, skal du klikke på Add a new page og indtaste den specifikke webadresse.
  3. Skræddersy din TrustBox ved at føre markøren over den og klikke på Customize. Du kan tilpasse placeringen, farvetemaet, bredden, højden, sproget samt vælge, om TrustBoxen skal placeres lodret eller vandret.
  4. Offentliggør TrustBoxen på dit site ved at klikke på Publish changes.
    • Hvis du bruger temaet Legacy BigCommerce Blueprint, skal du kopiere TrustBox-scriptet og indsætte det i <HEAD>-elementet på dit website. Du finder flere oplysninger i vores implementationsguide.

Bemærk: Hvis du vælger en TrustBox med produktanmeldelser, opdateres attributten data-sku automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.

Bemærk: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.