Opsætning af Trustpilots BigCommerce-applikation

BigCommerce-app’en er en af Trustpilots apps, som vi har bygget for at gøre det så problemfrit som muligt for virksomheder at invitere deres kunder til at skrive anmeldelser på Trustpilot. BigCommerce-app’en gør invitationsprocessen nemmere, da den gør det muligt for Trustpilot at indhente alt den nødvendige data direkte fra din webbutik.

Her er de vigtigste ting, du skal vide om BigCommerce-app’en:

• App’en bruger BigCommerces webhook -events. App’en skal bruge de følgende tilladelser for at kunne sende anmeldelsesinvitationer:
    • Se ordrer
    • Se produkter
    • Se generelle oplysninger om butikken
    • Se grundlæggende kundeoplysninger (navn, e-mail)
    • Se og redigere grundlæggende oplysninger om butikken (disse oplysninger bruges kun til at invitere dine kunder til at bedømme dig på Trustpilot)
  • Hver gang du modtager en ny ordre i din BigCommerce-webbutik, udløser app’en en Trustpilot-invitation. Husk, at du har mulighed for at:
    • opsætte en invitationsforsinkelse på op til 3 måneder
    • indsamle produktanmeldelser sammen med brugeranmeldelser
  • Du kan invitere tidligere kunder (et år tilbage)
  • Vi anbefaler, at du slår din AFS fra, mens du implementerer BigCommerce-app’en.

Instruktioner til opsætning af BigCommerce-app’en:

FORBIND

1. Gå til Integrationer > Apps på din virksomhedskonto, vælg BigCommerce og klik på Forbind nu.
  2. Du vil her blive bedt om at logge ind på din BigCommerce-konto, hvis du ikke allerede er det.
  3. Installer Trustpilot Reviews-app’en ved at klikke på Install-knappen.
  4. Bekræft installationen af Trustpilot Reviews-app’en ved at klikke på Confirm-knappen.

Ved at installere Trustpilot Reviews, giver din virksomhed Trustpilot tilladelse til at:

• se ordrer
  • se produkter
  • se generelle oplysninger om butikken
  • se grundlæggende kundeoplysninger (navn, e-mail)
  • se og redigere grundlæggende oplysninger om butikken.
  1. Vælg den webbutik, du gerne vil integrere i Trustpilot Reviews-app’en.

Bemærk: Dette trin er kun relevant, hvis du har flere hjemmesider registreret på Trustpilot.

OPSÆTNING

1. Når du har forbundet din hjemmeside med Trustpilot Reviews-app’en, bliver du sendt videre til opsætningssiden, hvor du skal konfigurere dine invitationsindstillinger:
  • Afsendernavn og Afsender-email: Den afsenderinformation der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din invitation (bemærk: Afsenderemailen er som standard opsat til at være "noreply.invitations@trustpilot.com).
  • Svar-til-email: E-mailadressen du vil have dine kunder skal bruge, når de svarer på din invitation (du kan tilføje og verificere svar-til-emails på Automatisk Feedback Service-siden).
  • Trustpilot-hjemmeside: Den Trustpilot-hjemmeside dine kunder vil blive sendt videre til, for at skrive deres anmeldelse.
  • Invitationsudløser: Den handling i BigCommerce, der udløser en anmeldelsesinvitation i Trustpilot. I øjeblikket understøtter vi handlingen "ordre oprettet".
  • Forsinkelse af afsendelse: Det antal dage, der går fra en invitation bliver udløst, til den bliver sendt (maksimum 3 måneder).
  • Inviter tidligere kunder: Giver dig mulighed for at invitere tidligere kunder. - Fra 7 dage og op til et år. (Bemærk: Hvis du ikke ser denne mulighed, er det fordi du allerede har været igennem opsætningen én gang. Afbryd forbindelsen og start forfra for at få denne mulighed).

E-MAILSKABELON

1. Vælg den skabelon, du vil sende til dine kunder. De skabeloner, som du kan se i drop-down listen, kommer fra skabelonbiblioteket under manuelle anmeldelsesinvitationer. Du kan se og redigere skabelonerne til manuelle invitationer i 'Rediger din skabelon'-fanen på din virksomhedskonto. Find mere information her.

Du kan sende en test-invitation til dig selv (kun for brugeranmeldelser), så du kan se, hvordan invitationen ser ud. Du afslutter din opsætning ved at klikke på Fortsæt-knappen.

BEKRÆFTELSE

1. Opsætningen er nu færdig, og dine anmeldelsesinvitationer bliver sendt til dine kunder inden længe. Fra denne side kan du gå tilbage til invitationsindstillingerne for BigCommerce-app’en.

Tip: Nu da du er kommet i gang med at indsamle anmeldelser, kan du her lære, hvordan du kan indsætte dem i en TrustBox.

AFBRYD FORBINDELSEN

Hvis du gerne vil afbryde forbindelsen til app'en, anbefaler vi, at du gør det direkte i BigCommerce. Hvis du afbryder forbindelsen fra Trustpilots Dashboard, efter at installationen er afsluttet, bliver forbindelsen ikke fuldt afbrudt i BigCommerce, og du vil få en fejlmeddelelse, når du prøver at åbne app'en.

Kendte problemer

Hvis du afbryder installationen, skal du først afinstallere app'en på BigCommerce-siden, hvorefter du kan genstarte installationsprocessen.

Processen vil blive afbrudt, hvis du under installationen klikker Tilbage eller Genindlæs i din browser. Herefter skal du først afinstallere app'en på BigCommerce-siden, hvorefter du kan genstarte installationsprocessen.